Din oras

La inceput de primavara, Iulius Mall Cluj premiaza frumusetea

Si in acest an, Iulius Mall Cluj dedica inceputul lunii martie frumusetii feminine si isi invita clientii sa descopere cum moda iubeste primavara. De ziua lor, doamnele si domnisoarele vor fi alintate cu premii tentante: o sesiune de shopping in valoare de 1.500 de euro, seturi de rasfat si sute de produse cosmetice.

In perioada 27 februarie – 8 martie 2015, la Iulius Mall Cluj se desfasoara campania „Fashion loves spring!”. Clientele care cumpara de minimum 100 de lei din mall se pot inscrie in concursul frumusetii direct la Centrul Info. Dupa periplul prin magazinele preferate, pentru innoirea garderobei cu piese vestimentare in tendintele noului anotimp, doamnele si domnisoarele vor avea sansa de a castiga, prin tragere la sorti, un premiu asa cum viseaza: o sesiune de shopping in valoare de 1.500 de euro, care sa le asigure ca in aceasta primavara vor purta tot ce este trendy. In urma extragerii, desfasurate chiar de Ziua Femeii, zece doamne si domnisoare vor fi rasfatate cu seturi de cosmetice Sephora, iar alte zece persoane vor primi carduri cadou la Gett’s Color Bar.

Zilnic, primele 80 de persoane care se inscriu in campanie vor fi premiate instant cu produse de infrumusetare oferite de Cosmetic Plant. In asteptarea sezonului infloritor, brandurile s-au pregatit sa le ofere tuturor iubitoarelor de moda cele mai noi idei despre cum sa isi redefineasca stilul, iar Iulius Mall le alinta cu premii pe gustul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *