FOTOGRAFILA

La finalul stării de urgență, clujenii pot admira noile șantiere ori se pot plimba pe străzile fără trotuare

Scris de 399

După două luni de izolare la domiciliu, perioadă în care clujenii au putut admira vizitele virtuale ale primarului Boc prin viitoarele parcuri ori cele peste 100 de imagini cu lalelele înflorite, acum se vor putea bucura în voie de noile șantiere deschise de administrația locală. Desigur, cele 2 luni de blocaj, în care clujenii au fost somați să stea în case, sub amenințarea unor amenzi uriașe, declarate neconstituționale între timp, nu au fost suficiente pentru administrația locală astfel încât să realizeze diverse lucrări de întreținere și modernizare a infrastructurii din zona centrală a orașului.

Abia acum, când starea de urgență este pe final, iar clujenii tot mai nerăbdători să-și revadă orașul, strada Republicii, situată chiar în inima Clujului, este prinsă într-un amplu proces de modernizare și prostie administrativ birocratică: trotuarele au dispărut peste noapte, iar zona s-a transformat într-un real șantier. 

Desigur, nu doar accesul la Grădina Botanică este dificil, ci mai ales la diversele instituții și clinici medicale din această zonă. 

Așa arată strada Republicii, miercuri, cu doar două zile înainte de încheierea stării de urgență. 

Un șantier de jumătate de metru la intrarea în cladiri.

Prin urmare, persoanele bolnave sau care acuză diverse afecțiuni, nevoite să-și facă drum aici pentru diverse servicii medicale, trebuie să se dovedească și adevărați acrobați pentru a face față șantierelor care au înlocuit trotuarele. 

În starea de urgență, clujenii au putut admira lalelele virtuale ale primarului Emil Boc. Acum se pot convinge singuri care este diferența dintre reclamă și imaginea din teren. ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 6 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 11 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 1 day In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 1 day Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 1 day In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 3 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE