PubliNews

La Casa inaugurează o nouă locație în Cluj-Napoca

La Casa anunță deschiderea unei noi locații în Cluj-Napoca, pe Calea Florești nr. 75 A, situată lângă Piața Flora, cu o suprafață utilă de 80mp. Cu un concept nou, modern și o investiție totală de 60.000 de euro, spatiul La Casa este pregătit să își întâmpine clienții cu aceleași experiențe gastronomice desăvârșite, pasiunea pentru lucrul bine facut și servicii de calitate.

Clujenii vor putea cumpăra bunătăți de patiserie sau brutărie, salate, sandwich-uri, pizza, și o selecție delicioasă de prăjituri, respectându-și misiunea de a oferi fiecărui client care îi trece pragul o masă gustoasă și sănătoasă, ca acasă. Mai mult, clujenii vor putea comanda produse special pregătite pentru evenimentele importante din viața lor.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, iar produsele noastre sa fie disponibile în cât mai multe locații. Așteptăm clujenii cu drag și cu aceleași preparate gustoase, oferindu-le o gamă variată de produse, pentru că zi de zi, în orice moment al zilei, cel care intră la noi să poată găsi exact ceea ce are nevoie”, a declarat Alexandru Debreczeni, Director Vânzări La Casa.

Despre La Casa

Portofoliul companiei La Casa cuprinde peste 450 de produse de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie, toate fiind obținute cu pasiune din ingrediente atent alese, de cea mai bună calitate. 

Acestea sunt puse la dispoziția consumatorilor în 7 județe prin intermediul unei rețele proprii de 35 magazine, 10 restaurante, a diviziei de organizare evenimente, precum și prin colaborarea cu clienți importanți din segmentul IKA.

În 2019 cifra de afaceri a companiei a fost de peste 9 milioane euro, în creștere cu 12% față de anul anterior.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *