PubliNews

La Casa – Ceva bun în fiecare zi!

Fiecare din noi are un fel de mâncare preferat. Fie că îi aduce aminte de copilărie și de zilele lipsite de griji și probleme în care mama sau bunica îi gătea aceste bunătăți, fie că avem o zi grea și știm că acel fel de mâncare ne va face mai fericiți, supa de pui, croissantul cu ciocolată, prăjitura cu mere sau chiar mai modernul hamburger, sunt mâncăruri care nu ne potolesc doar foamea ci ne bucură și sufletul.

Noi, cei de La Casa, știm foarte bine ce înseamnă „comfort food” și, mai mult, știm cât de important e că, oricând poftești ceva bun, hrănitor, delicios și pregătit doar din cele mai bune ingrediente, te poți baza pe noi.  Practic, în fiecare zi acceptăm provocarea de a găti și pregăti preparate care să concureze cu orice masă în familie. Echipa noastră de bucătari, patiseri sau cofetari sunt gata, de la primele ore ale dimineții să te servească cu croissante delicioase, cu pâine proaspăt scoasă din cuptor, covrigi rumeni și apetisanți, dulciuri fine și moderne sau din contră, prăjituri tradiționale dar atât de gustoase, meniuri ale zilei complete și complexe sau chiar torturi și candy bar-uri care te pot surprinde prin creativitate, gust și arome desăvârșite.

Tocmai pentru că „concurăm” cu cei mai buni bucătari, patiseri și cofetari – mamele și bunicile – ne face să ne autodepășim în fiecare zi și ne obligă ca fiecare preparat pe care îl servim, să fie la nivel de excelență.

Poți așadar să te bazezi pe noi pentru un mic dejun sănătos și echilibrat, pentru un prânz sățios și gustos dar și pentru snacksuri sau pentru acele momente în care ai nevoie de puțină energie și ai poftă de ceva dulce. Mai mult, aniversările, căsătoriile, botezurile sau petrecerile corporate, sunt evenimente care se fac tot în familie și cu familia extinsă… adică și cu noi!

La noi vei găsi în orice momente al zilei, oricând ne vei trece pragul ceva bun și proaspăt pentru tine și întreaga ta familie! Te așteptăm cu drag în locațiile noastre!

La Casa- Ceva bun în fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *