Din oras

La aproape un an de la achizițiile scandaloase făcute de conducerea Sălii Polivalente în plină pandemie, Ionuț Rusu (PNL) demisionează din funcția de consilier județean

Directorul PNL-ist al Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, a demisionat din funcția de consilier județean. 

Ionuț Rusu, managerul Sălii Polivalente, a demisionat din funcția de consilier județean. În preajma sărbătorilor de Paști de anul trecut, Rusu (PNL) a cheltuit, din BANII PUBLICI, aproximativ 2.500 euro pe haine de firmă atât pentru femei cât și pentru bărbați și pe echipamente sportive.

Chiar dacă în urma achizițiilor scandaloase ale Sălii Polivalente, managerul Ionuț Rusu a demisionat din funcția de consilier județean, acesta ar fi trebuit să lase liber mai degrabă fotoliul de director al Sălii Polivalente.

Iar DNA Cluj, ai căror procurori cică ar fi deschis un dosar de cercetare penală, ar trebui să investigheze serios acest caz de conflict de interese, abuz în serviciu și ce alte fapte penale or mai fi fiind.

CITEȘTE ȘI: Boc sare ca ars când aude de achizițiile de lux făcute, din bani publici, de către Ionuț Rusu, managerul Sălii Polivalente: „Acele achiziții nu sunt nelegale. 2500 euro nu sunt achiziții nelegale”. Sala a mers pe pierdere, în ciuda laudelor primarului


Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente, a demisionat, marți, 25 ianuarie, din funcția de consilier județean al forului administrativ județean clujean.

Ionuț Rusu susține că demisia sa din cadrul Consiliului Județean Cluj nu are legătură cu o posibilă investigație a DNA în cazul achizițiilor de la Polivalentă. 

Sala Polivalentă a cheltuit, în plină pandemie, în preajma sărbătorilor de Paști de anul trecut, suma de 7.350 de lei pe zece articole de îmbrăcăminte pentru bărbați de la Peek & Cloppenburg, în urma unui referat aprobat de managerul Ionuț Rusu.

De asemenea, din banii aprobați de Ionuț Rusu s-au cumpărat și doua produse de lux pentru femei, în valoare de 1382 de lei. Conducerea Sălii Polivalente a mai achiziționat și câteva articole de îmbrăcăminte pentru femei, în valoare de 1.382 de lei, plus „echipamente sportive” de peste 7.000 de lei. 

CITEȘTE ȘI: Ionuț Rusu a fost sancționat doar cu 10% din salariu/3 luni după achizițiile scandaloase din bani publici de la Sala Polivalentă: „Această problemă nu mai există nici faptic, nici scriptic”. Tarcea: Nu discutăm de un prejudiciu

Deși s-ar fi impus o demisie sau o demitere din poziția de conducere a Sălii Polivalente, managerul Ionuț Rusu a fost sancționat doar cu 10% din salariu pentru o perioadă de 3 luni.

Acesta a demisionat recent din funcția de consilier județean. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *