PubliNews

Kusadasi – Destinație Top preferată de români!

Turcia este una din destinațiile preferate de români, alături de Grecia, Bulgaria și litoralul românesc. Kusadasi primează în opțiunile turiștilor români când aleg Orientul Apropiat pentru concediul de vară. Această destinație pe lângă farmecul local are și un beneficiu suplimentar – ofertele sunt ieftine și se pliează pe bugetul unui cuplu sau a unei familii din România, îndeplinind totodată și cerințele exclusive ale acestora.

Kusadasi, una din principalele stațiuni de vacanță din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanță de neuitat. Situată pe coasta de vest a Turcia, la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este cunoscută ca una dintre cele mai atractive orașe/statiuni de la Marea Egee. Îmbinând istoricul specific – este aproape de cele mai importante site-uri istorice turcești – cu modernitatea hotelurilor și a restaurantelor locale, Insula Păsărilor farmecă fiecare turist nou sosit.

Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan pentru iubitorii de exotism și calitate curse charter cu autocarul pentru sejururi de 7 nopți. Plecari cu AUTOCAR/microbus în fiecare început de săptămână (prima plecare 13.06.2016).

Alis Holidays recomandă pentru persoanele active, pachete turistice de 7 nopți, în vile de 3-4*, camera dublă cu baie la cameră, spre exemplu – EGEEN APARTMENTS 3*, unde compania oferă reducere de peste 10% pentru plecările din 13 iunie: de la 199 euro la 179 euro/persoană!

De asemenea, pentru doritorii de relaxare totală, Alis Holidays propune un sejur all inclusive, 7 nopți la hoteluri de 3*-4* cum este: HOTEL SURTEL 3* la tarif de 239 euro/pers prin oferta de early booking cu discount de 15%.

GRAND KURDOGLU 4 * la tarif de 285 euro/pers prin oferta de early booking cu discount de 15%.

Pentru turiștii care optează pentru hoteluri de 5*, Alis Holidays a pregătit un pachet special cu reducere de 25% prin early booking – sejur de 7 nopți la HOTEL ALOCLAR ADKULE 5* cu tariful de 389 euro/persoană în camera dublă, all inclusive și transport cu autocarul. Detalii pe: http://alisholidays.ro/oferte-speciale/charter-turcia-kusadasi-cu-autocar/

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *