PubliNews

Kusadasi – destinație PROMO prin Alis Holidays!

Perioada concediilor este în toi! Ofertele last minute sunt la mare cautare, în special pentru destinațiile cu iz exotic. Agenția de turism Alis Holidays pune la dispoziția clienților, amatori de vacanțe exotice, pachete turistice last minute de excepție in Turcia/Kusadasi, numerose excursii facultative cu asistență turistică în limba română și ghid turistic pe durata întregul sejur.

„Agenția noastră este interesată de modul în care turiștii apreciază o vacanță în stil Alis Holidays și din acest considerent avem oferte de preț atrăgătoare care să le trezească interesul. Pe lângă reducerea de 15% din prețul inițial pentru excursiile last minute sejururile petrecute cu Alis Holidays sunt mai mult decat o simpla vacanță. Pentru fiecare turist oferim siguranță, confort și calitate. În plus, dorim să le aducem clienților noștri informații autentice din zonele de tranzit precum și din regiune”, a afirmat managerul Alis Holidays, Florin Crișan.

Alis Holidays propune ca destinație top Turcia – Kusadasi.

“Acestă destinație pe lângă farmecul local are și un beneficiu suplimentar – ofertele sunt ieftine și se pliază pe bugetul unui cuplu sau al unei familii din România, îndeplinind totodată și cerințele exclusive ale acestora. Spre exemplu, plecările cu autocarul sau microbuzul vor fi pe data de 22 iunie din Cluj-Napoca, iar pentru un plus de confort se va realiza o escală la Istanbul – cazare la hotel de 3* cu mic dejun inclus”, precizează managerul Alis Holidays.

Apoi managerul Alis a completat: „un exemplu de sejur atractiv ca raport calitate/preț, în Kusadasi, cu plecare din Cluj Napoca din 22 iunie, 8 zile/ 7 nopți in complex de vile:

Complex Peach Villas 2* la 179 euro/pers;

 

Complex Rose Garden Vila 4* la 206 euro/pers.

Pentru o ședere ALL INCLUSIVE la hotel de 4*- 5*:

Hotel Grand Efe 4* la oferta de 447 euro/pers;

 

Hotel Alkoclar Adkule 5* la 539 euro/pers.

Pentru a facilita accesul la transport a tuturor turiștilor, Alis Holidays a introdus plecări cu autocarul din multiple orașe: Satu Mare, Baia Mare, Dej, Cluj Napoca, precum și din alte stații de pe traseul spre Kusadasi: Târgu-Mureș, Brașov, Ploiești și București.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *