Diete

“Knock-out game” la Cluj-Napoca: un boxer profesionist bate clujenii la intamplare

Un tanar boxer din Cluj-Napoca, cu o cariera promitatoare, a lovit, la intamplare, mai multe persoane fara aparare, pentru ca a vrut sa se distreze. Victimele, rapuse dintr-un pumn, au nevoie de aproape doua luni de ingrijiri medicale. Desi poate fi considerat pericol public, tanarul este liber pe strazile Clujului, fiind cercetat in stare de libertate.

Evz.ro scrie ca noul Mike Tyson de Romania bate clujeni la intamplare, dupa un joc american, “The Knock-out game”. Alexandru Macingo are doar 16 ani si un pumn de oțel. Despre el, specialiștii in box sustin ca este noul “Mike Tyson” si ca ar avea o cariera de rasunet in fata. Potrivit sursei citate, Macingo s-a distrat, sambata seara, asa cum o fac sute de tineri din SUA, care lovesc, din senin, trecatorii pe strada.

Cercetat in stare de libertate pentru leziuni care necesita 50 de zile de spitalizare

Macingo a facut trei victime intr-o singura seara, in „The Knock-out game”. Politistii il mai suspecteaza pe Macingo si de alte fapte cu violenta. Pe 28 februarie, un barbat a reclamat la Politia Cluj ca, din senin, a fost lovit de catre un tanar in zona fetei, suferind o dubla fractura de mandibula. In ciuda probelor adunate de politistii clujeni, procurorul Marius Pantea Calin, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, a dispus ca Alexandru Macingo si prietenii lui sa fie cercetati in stare de libertate.

“Jocul” nu primeste laudele celorlalti daca victima nu este doborata la pamant dintr-un singur pumn. Sambata, Macingo a baut mai multe pahare alaturi de prietenii lui, Mircea Rostas, Razvan Stan si o fată de 15 ani, Luca Naoan. Dupa ce au iesit din club, tinerii s-au deplasat pe strada Paris, din centrul Clujului, unde s-au intersectat cu prima victima.

„De respectivul cetatean s-a apropiat Alexandru Macingo, care cu un singur pumn l-a facut knockout. Prima victima a suferit leziuni care necesita 45-50 de zile de ingrijiri medicale”, spune un politist, potrivit sursei citate.

Grupul si-a continuat drumul pe strada Paris, iar dupa cateva sute de metri, tinerii si-au zis ca e nevoie de o alta distractie, iar Macingo si-a intrat din nou îi rol, de data asta, cu doi studenti S-a apropiat de acestia si cu cate un singur pumn i-a facut knockout.

“Pe primul l-a lovit in maxilar, acesta a cazut si s-a lovit cu capul de bordura. Necesita 20-25 de zile de ingrijiri medicale. Pe altul l-a lovit îi zona fetei si i-a provocat mai multe fracturi ale oaselor fetei, necesitand 40-45 de zile de ingrijiri. Ambii au ajuns la spital”, mai spune omul legii.

La audieri, Alexandru Macingo a declarat, senin, ca i-a batut pe trecatori pentru ca a vrut sa se distreze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *