Editorial

Klaus Iohannis doar a trollat președinția timp de două mandate

Preşedintele Klaus Iohannis este politicianul cu cea mai mare notorietate în rândul românilor, urmat de Gabriela Firea, iar pe locul al treilea se află Diana Şoşoacă, înaintea lui Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion şi Laura Codruţa Kovesi, relevă datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Vorba aceea și publicitatea negativă, tot publicitate e. Te cunoaște lumea fie că urli, fie că sfidezi – iar românilor le place circul. Chiar și fără pâine. Că de-o mână de semințe ”de floare” să roadă pe margine, să scuiăe și să chibițeze, cu toții se descurcă.

Ce-a făcut Klaus Iohannis să binemerite două mandate de președinte? Că el doar și-a trollat cele două mandate.

A tras de troller în câte concedii și vacanțe i-au dorit țâfnele lui și ambiția consoartei Carmen. S-a jucat de-a ficusul și a empatizat cu poprul păstorit ca un dulap. Bașca ne-a arătat cât de autist este la adevăratele probleme al acestei țări. Un robot pe lămpi căruia, ca lui HAL 9000 din Odiseea Spațială 2001, din când în când îi fila câte o lampă și dădea cu paltonul de capota mașinii. Chestii…

Ghinion.

Speranța de premier a Grupului Infracțional GRIVCO s-a prăvălit peste România din saltul celor care ”săreau” că ar fi vrut ”schimbare”.

Zicea Klaus Iohannis, în 2018 (așa pentru prostoii cu ”schimbarea”): „De doi ani nu am avut vacanță, am stat să apăr țara de pesediști”.

Am văzut cum s-a luptat de fugea pesedeul de el direct la guvernare. Klaun sărea în avioane cu prima lui doamnă să alerge pesedeul prin lume. Și-l fugărea până cădea acesta lat la guvernare.

Și, când avea și el vreme de un weekend cu girofarul și coloana la Sibiu, al dracului pesedeu îl urmăreau și-l ambuscau să le mai dea o șansă de-un guvern nou, ceva

Și el le dădea, să le arate cum știe să-i înfrunte.

Același Ciolannis zicea, acum 5 ani (înainte de a fi parașutat în al doilea mandat pe motiv de ”io nu mai pot fără Peeee Seeeeee Deeeee”): ”Soția mea, Carmen, nu a făcut nicio legalitate (sic” – n.m.). Nu va merge la audieri pentru că ne vom afla în vizită de stat în Marea Britanie.”

Era vorba despre dosarul despre care nici dracul n-a mai auzit ceva prin care mădămuța profesor, în cârdășie cu defuncta maică-sa și cu ștampila soțiorului ei (pe atunci primar de Sibiu), subtilizaseră niște casă în centrul Sibiului prin fals, uz de fals și-și însușiseră uzufructul falsului și uzului de fals în formă continuată. Faptă penală pentru populime, un fleac pentru această tagma de defecți educational-moral care conduc România de peste trei decenii. O clasă de borfași care s-au pus la adăpost prin cârdășii și legi doar pentru ei croite.

E drept, poate că mădămuța profesor Carmen Iohannis chiar n-o fi făcut nici o „legalitate” (sic! – n.m.), dar chestiile astea cu i-legalităţile le stabilesc cei care anchetează şi, în final, cei care judecă. Mai ales ei.

Cei pe care acest Prim Voiajor al Patriei (Trollerul) i-a mai contestat o dată când, din înalta sa funcţie, a declarant (public, nu oricum) că este nemulţumit şi va contesta o decizie definitivă şi irevocabilă a Justiţiei.

Și nu e frumos să spui tâmpenii în nume personal când reprezinți Instituţia Preşedinţiei României!

În plus, ce să înțeleagă populimea din faptul că Madam Eclatanta nu s-a dus unde a fost ”invitată” pentru că era plecată „în vizită de stat”?

Care stat îl reprezenta Madam Profa? Statul în poală?

Legea a fost mototolită-n pumnul politicienilor (voința politică) și azvârlită la coșul de gunoi.

Și nici-un doritor de ”schimbare” n-a mai ieșit să sară în stradă și să urle ”Ja napot Peeee Seeeeee Deeeee”!.

De ce?

Că cine nu sare, nu vrea schimbare.

Pe acest defect l-au ales alți defecți președinte. De două ori.

E drept că la o țară cu politicieni defecți, e greu să nu-l alegi pe cel care ți se pare mai puțin defect.

PS: Așteptăm propunerea de defect mai puțin defect pentru mandatul următor: 2024 – 2029.