Din oras

Kangoo Jumps pentru Viata a ajuns la a saptea editie. Evenimentul caritabil vine in sprijnul copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave

Cea de a VII-a editie a Kangoo Jumps pentru Viata va avea loc in aceasta sambata intre orele 10-17 la Sala Gheorghe Roman din cadrul Complexului Sportiv ”I. Hatieganu”. Evenimentul este organizat de Asociatia MAME (Maternitate, Advocacy, Medicina, Educatie) impreuna cu Kangoo Club Romania. 

Asociatia MAME este o organizatie non-profit, care functioneaza din 2009, la initiativa Mariei Culescu, o fosta bolnava de cancer care incerca, astfel, la randul ei sa ofere sprijin pacientilor care sunt diagnosticati de cancer sau alte boli grave

Cei care participa la eveniment, trebuie sa plateasca o taxa minima de 50  de lei de persoana. Si include inchirierea ghetelor Kangoo Jumps. Donatiile pot fi facute atat accesand modulul de donatie online disponibil pe site-ul asociatiei, cu mentiunea “Kangoo Jumps”; in contul RON al Asociatiei M.A.M.E., IBAN: RO03BTRL04401205N75044XX (Banca Transilvania), cu mentiunea „Kangoo Jumps” dar si la standul special amenajat in ziua evenimentului, la sala de sport Gheorghe Roman. 

Organizatorii ii invita pe toti cei care doresc sa faca un act caritabil si iubesc acest sport sa participe alaturi de ei in data de 26 martie intre orele 10:00-17:30 la sesiuni de miscare care implica mai multe aspecte ale acestui program precum Kangoo Power, Kangoo Dance, Kangoo Kick si altele. La eveniment vor participa instructori Kangoo Jumps de renume, invitatul special al programului va fi Mihai Leu, campion mondial box profesionist. De asemenea, sesiunile de Kangoo Jumps vor fi deschise cu discursul lui Kinga Sebestyen si Maria Culescu. Kinga Sebestyen este cunoscuta ca cea care a adus Kangoo Jumps printre primele sporturi practicate dintre stilurile de fitness. Totodata, ea este National Trainer Coordinator si Distribuitor Exclusiv Kangoo Jumps in tara, avand in spate 17 ani de activitate ca instructor de aerobic, step, fitball si pilates.

In ceea ce priveste editia de anul trecut, organizatorii au reusit sa stranga 9825 de lei, suma care a fost donata cu scopul de a sustine sedinte de consiliere psihologica, recuperare medicala, dar si ateliere de art-terapie emotionala pentru copiii cu afectiuni grave de care Asociatia M.A.M.E are grija.

De asemenea, toate fondurile stranse in acest an din taxa de participare vor fi donate Asociatiei M.A.M.E. Astfel, pe tot parcursul anului 2016 copiilor gravi bolnavi li se vor asigura servicii de consiliere, suport si recuperare, toate oferite gratuit in cadrul Centrului Stelutelor. Acesta este un centru social de suport si recuperare infiintat de Asociatia M.A.M.E in luna iunie 2014 si vine in sprijinul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si al copiilor care provin din medii defavorizate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *