Anchete

Jurnaliști NCN, agresați. Reporterii NCN au deranjat o afacere ilegală cu deșeuri! Presupusul patron i-a luat la mișto și pe polițiști

Scris de 1,058

Echipa NCN a deranjat  o afacere ilegală cu deșeuri care se derulează pe strada Bărc 2. Pe adresa redacției a sosit o sesizare, de la un telespectator care reclama că pe strada Barc 2 se depozitează ilegal deșeuri. În timpul investigației, un cetățean i-a înjurat și amenințat pe jurnaliști, după care și-a descărat nervii pe mașina de serviciu. 

„Patronul” a utilizat un limbaj indecent, motiv pentru care am cenzurat din discutie.

„Te pozez cum ai parcat pe contrasens, știi? Să te f*t în gură cum faci tu cu alții. Cine mă-ta ți-a dat voie să filmezi aici? (“patronul”)

Unde? (intreaba cameramanul NCN)

Aici. Cine ți-a dat voie să filmezi? 

E domeniu public. (ii spune cameramanul NCN)

Să-mi sugi p**a pe domeniu public, că chem țiganii la tine. Dă-i drumul de aici, f***-te-n gură încă”

 

Echipa NCN a apelat la polițiștii Secției 7 care însă, au fost depășiți de situație. Individul a dat dovată de lașitate, nepermițând echipei de polițiști să îi pătrundă pe proprietate și refuzând să discute cu forțele de ordine. NCN a depus plângere la Inspectoratul de Poliție Județean pentru distrugere, huliganism și amenințări. Deșeurile depozitate ilegal creează probleme locuitorilor de ani de zile. Clujenii au făcut nenumărate plângeri către autorități și nicio măsură nu a fost luată. Locuitorii de pe strada Bărc 2 se tem pentru sănătatea lor și sunt deranjați de mirosul gunoiului.

„Foarte rau miroase. Si aduc sobolani multi aici. Cand descarca masina, cad sobolanii din saci. Si vin pe la case. De cand sunt astia, avem șobolani aici”, a spus un locatar din zona.

„Când trecem pe acolo, miroase. Aici e zona de case… ne depășește asta pe noi”, spune un alt locuitor.

„ Ne umple toate bolile. Cand se incalzeste, acolo e dezastru. Prima data au venit cu fier vechi. Acum fac statie de balotare, de sortare, nu stiu. Ne-au umplut sobolanii, ne mananca animalele. Sobolanii ne mănâncă găinile”, se plange un alt vecin al depozitului.

Cetățeanul care a amenințat echipa NCN se presupune că este proprietarul spațiului unde este depozitat gunoiul, iar locuitorii din zonă spun că de-a lungul timpului au fost amenințat cu moartea, din cauză că au reclamat situația de pe strada lor. ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Sanatate
  Județul Cluj, locul 2 pe țară la numărul de cazuri COVID
 • Acum 6 hours Sport
  FC Victoria Cluj, campioana județului pentru Liga IV! Baraj de calificare cu județul Satu Mare pentru Liga III
 • Acum 7 hours Afacerea zilei
  Start-up-ul clujean Cyscale a reușit performanța obținerii unei finanțări de 3 milioane euro de la investitori străini
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Arhitectura caselor din satul Aiton, exemplu de urmat
 • Acum 10 hours Vocea ta
  Cum este batjocorit cetățeanul de către statul român
 • Acum 12 hours Eveniment
  UPDATE – Băiat de 16 ani din Gilău, dat dispărut. Adolescentul a fost găsit în Someșul Rece
 • Acum 1 day Politica
  Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii: „Un stat nu poate să își aroge drepturi de orice fel în raport cu cetățenii altui stat. Astfel de declarații nu corespund standardelor europene”
 • Acum 1 day Reportaj
  INTERVIU – Claudiu Olenici, președintele Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului: „E și rușine pentru un oraș care se compară cu Barcelona și mâine poate și cu New York, să aibă dejecții pe râul care trece prin mijlocul Grădinii Botanice!”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu: Nu sunt un mare fan al reducerii TVA, trebuie să definim produse strategice la care să plafonăm prețul
 • Acum 1 day Justitie
  Evazioniștii de la Cridov au toate șansele să revină în forță, după ce Tribunalul Cluj a ridicat sechestrul pentru peste 2 milioane de lei
 • Acum 1 day Afacerea zilei
  1,3 MILIOANE EURO profit pentru Telenav Software Cluj-Napoca, cel mai mare profit din istoria firmei
 • Acum 1 day Justitie
  Soții Cătinean de la Gherla, condamnați pentru cămătărie. Adrian Cătinean a primit închisoare cu executare
 • Acum 1 day Din oras
  Calea Someșeni este inundată după fiecare ploaie. City managerul Gheorghe Șurubaru: “Situația este complicată pentru că va trebui să facem o săpătură”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE