Jos palaria

Jos Palaria,Vlad Capusan!

Alpinistul clujean Vlad Capusan e hotarat sa aduca zambetul pe chipurile oamenilor din Muntii Apuseni. In urmatoarea perioada, Vlad va incerca sa ajunga, impreuna cu alti tineri cu suflet mare, in cele mai izolate sate si catune din inima Apusenilor, impartind alimente, haine si cadouri copiilor, batranilor si famililor nevoiase.
 

„Pentru ca exista oamenii cu suflet mare, am reusit sa adunam o cantitate importanta de haine, incaltaminte, alimente si jucarii. Ne dorim ca actiunea noastra sa aiba un impact cat mai mare si sa ajungem la cat mai multe familii nevoiase”, spune Vlad Capusan pe pagina de Facebook.

Daca doriti sa faceti un gest frumos de Craciun si puteti sa donati orice fel de pachet cu alimente sau orice cadou, puteti sa o faceti la Centrul de Escalada de pe strada Horea numarul 8.

Pachetele pot sa contina dulciuri (ciocolata, biscuiti), articole scolare (creioane colorate, caiete de scris, penare etc), jucarii, produse de igiene (sapun, pasta si perie de dinti), imbracamine (un fular, o caciula, manusi, sosete), produse alimentare neperisabile, precum ulei, faina, zahar, orez, dulciuri, imbracaminte si incaltaminte.

„Dupa ce faceti pachetul, rugamintea noastra este sa scrieti pe pachet cui ii este destinat: femeie, barbat sau copil”, mai spune Vlad.

Pentru initiativa laudabila de a ajuta cat mai multi oameni nevoiasi sa aiba parte de sarbatori frumoase, Ziar de Cluj ii dedica astazi lui Vlad Capusan rubrica Jos Palaria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *