Jos palaria

Jos Palaria, Radu Constantea!

Consilierul local Radu Constantea i-a trimis presedintelui FRF, Razvan Burleanu, o scrisoare deschisa in care solicita Federatiei sa programeze un meci oficial al „tricolorilor” din preliminariile pentru Euro 2016 pe Cluj Arena.

„Va scriu in numele milioanelor de suporteri ai echipei Nationale a Romaniei din Transilvania si a sutelor de mii de sustinatori din Cluj. Meciurile primei reprezentative sunt evenimente care depasesc, prin insemnatate, sfera sportiva, la ele trebuind sa aiba acces suporterii din toata tara. Va rog, Domnule Presedinte, in numele tuturor ardelenilor care doresc sa incurajeze echipa Nationala, sa indreptati cat mai curand nedreptatea facuta suporterilor din aceasta parte a tarii si sa ii aduceti pe „tricolori” pe Cluj Arena, unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania, de la a carui inaugurare au trecut deja trei ani. Nu le refuzati suporterilor de dincolo de Carpati aceasta bucurie si nici mandria de a fi urmari pe viu succesele Nationalei noastre”, a scris consilierul local in scrisoarea deschisa.

Clujul trebuie sa redevina gazda pentru meciurile „Tricolorilor”, iar suporterii din Transilvania merita sa vada Nationala Romaniei pe Cluj Arena, sustine Constantea:

“Trec cu dezamagire peste faptul ca orasul nostru a fost omis in ultimii ani de pe lista celor in care echipa Nationala a jucat partide oficiale, dar – in numele milioanelor de suporteri din Transilvania – va anunt ca voi face toate demersurile pentru ca municipiul Cluj-Napoca sa primeasca un drept pe care si l-a castigat in momentul in care a creat, prin forte proprii, toate conditiile (infrastructura, transport, securitate etc.) organizarii unor meciuri de importanta celor disputate de „Tricolori””.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata initiativei consilierului local!

 

sursa foto: Transilvania Reporter

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *