Jos palaria

Jos Palaria, Radu Constantea!

Scris de 932

Consilierul local Radu Constantea i-a trimis presedintelui FRF, Razvan Burleanu, o scrisoare deschisa in care solicita Federatiei sa programeze un meci oficial al “tricolorilor” din preliminariile pentru Euro 2016 pe Cluj Arena.

“Va scriu in numele milioanelor de suporteri ai echipei Nationale a Romaniei din Transilvania si a sutelor de mii de sustinatori din Cluj. Meciurile primei reprezentative sunt evenimente care depasesc, prin insemnatate, sfera sportiva, la ele trebuind sa aiba acces suporterii din toata tara. Va rog, Domnule Presedinte, in numele tuturor ardelenilor care doresc sa incurajeze echipa Nationala, sa indreptati cat mai curand nedreptatea facuta suporterilor din aceasta parte a tarii si sa ii aduceti pe „tricolori” pe Cluj Arena, unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania, de la a carui inaugurare au trecut deja trei ani. Nu le refuzati suporterilor de dincolo de Carpati aceasta bucurie si nici mandria de a fi urmari pe viu succesele Nationalei noastre”, a scris consilierul local in scrisoarea deschisa.

Clujul trebuie sa redevina gazda pentru meciurile “Tricolorilor”, iar suporterii din Transilvania merita sa vada Nationala Romaniei pe Cluj Arena, sustine Constantea:

“Trec cu dezamagire peste faptul ca orasul nostru a fost omis in ultimii ani de pe lista celor in care echipa Nationala a jucat partide oficiale, dar – in numele milioanelor de suporteri din Transilvania – va anunt ca voi face toate demersurile pentru ca municipiul Cluj-Napoca sa primeasca un drept pe care si l-a castigat in momentul in care a creat, prin forte proprii, toate conditiile (infrastructura, transport, securitate etc.) organizarii unor meciuri de importanta celor disputate de „Tricolori””.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata initiativei consilierului local!

 

sursa foto: Transilvania Reporter

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE