Jos palaria

Jos pălăria pentru Teatrul de Club Diesel care începe stagiunea cu patru premiere!

În decurs de 7 ani, pe scena Teatrului de Club Diesel au jucat foarte mulți actori de la teatrele naționale din Cluj, București, Târgu-Mureș, actori talentați din toată țara, acesta fiind un teatru care promovează oamenii cu inițiativă:

„Dacă ai un spectacol care mie îmi place, ți-l promovez! Ai unde să joci! La alte teatre poți să ai inițiativă, că nu joci! În cei aproape 7 ani am avut peste 50 de piese!”, a precizat, pentru Ziar de Cluj, regizorul Sorin Misirianțu, managerul Teatrului de Club Diesel, un regizor care are o predilecție spre comediile clasice, luminoase, linie pe care merg majoritatea spectacolelor din teatrul său de club.

Pentru stagiunea care va începe în luna octombrie, Teatrul de Club Diesel anunță 4 premiere, fiind, în acest sens, cel mai prolific teatru din Cluj. 

În 6 octombrie, stagiunea va debuta cu „Trei în dormitor”, o comedie scrisă de clujeanul Radu Țuculescu:

„Ce pot face trei oameni într-un dormitor? Mai multe… Nu mergeți cu gândul doar la prima mână. Folosiți-vă imaginația! E un spectacol care deschide stagiunea… Înseamnă că are ceva de spus”, precizează Sorin Misirianțu, cel care semnează regia acestui spectacol împreună cu Adrian Balint.

În 13 octombrie, spectatorii se vor putea bucura de „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, o comedie care abordează lupta dintre doi bărbați pentru o femeie: 

„O întâlnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama luptei fară scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim cu toții în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru”, explică Sorin Misirianțu, într-o succintă prezentare a spectacolului.

În data de 20 octombrie, Mara Bisziok, Adrian Balint și Marius Ștefan îi invită pe clujeni într-o călătorie teatral-muzicală construită în joacă și interpretată cu emoție, ”To the moon and back”.

În 27 octombrie, actorii Teatrului Scena din Târgu Mureș vor prezenta, pe scena Teatrului de Club Diesel, „Operele complete ale lui WLM SXPR”, de David Singer, „toate piesele lui Shakespeare, într-o oră și jumătate”.

„Jos pălăria!” pentru spiritul de inițiativă al Teatrului de Club Diesel care, prin premierele sale, îmbogățește în fiecare stagiune oferta teatrală a orașului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *