Jos palaria

Jos pălăria pentru Teatrul de Club Diesel care începe stagiunea cu patru premiere!

Scris de 154

În decurs de 7 ani, pe scena Teatrului de Club Diesel au jucat foarte mulți actori de la teatrele naționale din Cluj, București, Târgu-Mureș, actori talentați din toată țara, acesta fiind un teatru care promovează oamenii cu inițiativă:

„Dacă ai un spectacol care mie îmi place, ți-l promovez! Ai unde să joci! La alte teatre poți să ai inițiativă, că nu joci! În cei aproape 7 ani am avut peste 50 de piese!”, a precizat, pentru Ziar de Cluj, regizorul Sorin Misirianțu, managerul Teatrului de Club Diesel, un regizor care are o predilecție spre comediile clasice, luminoase, linie pe care merg majoritatea spectacolelor din teatrul său de club.

Pentru stagiunea care va începe în luna octombrie, Teatrul de Club Diesel anunță 4 premiere, fiind, în acest sens, cel mai prolific teatru din Cluj. 

În 6 octombrie, stagiunea va debuta cu „Trei în dormitor”, o comedie scrisă de clujeanul Radu Țuculescu:

„Ce pot face trei oameni într-un dormitor? Mai multe… Nu mergeți cu gândul doar la prima mână. Folosiți-vă imaginația! E un spectacol care deschide stagiunea… Înseamnă că are ceva de spus”, precizează Sorin Misirianțu, cel care semnează regia acestui spectacol împreună cu Adrian Balint.

În 13 octombrie, spectatorii se vor putea bucura de „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, o comedie care abordează lupta dintre doi bărbați pentru o femeie: 

„O întâlnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama luptei fară scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim cu toții în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoaștem acest lucru”, explică Sorin Misirianțu, într-o succintă prezentare a spectacolului.

În data de 20 octombrie, Mara Bisziok, Adrian Balint și Marius Ștefan îi invită pe clujeni într-o călătorie teatral-muzicală construită în joacă și interpretată cu emoție, ”To the moon and back”.

În 27 octombrie, actorii Teatrului Scena din Târgu Mureș vor prezenta, pe scena Teatrului de Club Diesel, „Operele complete ale lui WLM SXPR”, de David Singer, „toate piesele lui Shakespeare, într-o oră și jumătate”.

„Jos pălăria!” pentru spiritul de inițiativă al Teatrului de Club Diesel care, prin premierele sale, îmbogățește în fiecare stagiune oferta teatrală a orașului!

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 4 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 6 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 6 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 9 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 10 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 10 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 11 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE