Jos palaria

Jos Palaria pentru deputatul Adrian Gurzau!

Scris de 1,535

Deputatul de Cluj Adrian Gurzau va fi inclus in manualele de istorie, dupa ce ieri a atins o cota record de ipocrizie. Niciun alt coleg de-al lui nu a mai reusit pana acum sa atinga acest nivel.

Deputatul Colegiului 4 Cluj-Napoca a afisat ieri, in timpul dezbaterilor despre Legea minelor, o panza alba pe care scria “Uniti salvam Rosia Montana!”. Gurzau, vesnic preocupat de pretul gazelor, este un maestru in specularea momentelor importante din punct de vedere social. In acele ocazii, Gurzau se materializeaza din abisul activitatii sale si iese in evidenta  – mai cu un comunicat ca nu mai bea bere Ursus dupa inchiderea fabricii, mai cu o mica imbranceala in Rosia Montana cu minerii, iar acum protestand in Parlament cu o panza.

Aceste iesiri nu sunt altceva decat niste fumigene aruncate de politician. De fapt, Gurzau nu face nimic concret pentru problemele ale caror vajnic sustinator se declara. Asa cum nu face nimic nici pentru colegiul sau. Preocuparile deputatului, care se auto-alinta “tipul cu gazul”, pentru colegiul in care a fost ales sunt egale cu zero si se rezuma la o promisiune veche de peste un an : In curand…

In viitor, deputatul clujean va fi prezentat in manualele de istorie drept modelul perfect de ipocrizie politica. Au mai incercat si altii, dar nimeni nu a reusit performanta lui Adrian Gurzau. Jos Palaria, domnule deputat!

Foto: stiridecluj.roULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 2 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 3 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 4 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 5 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 5 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 6 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 7 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 10 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE