Jos palaria

Jos Palaria pentru call-center-ul de la Spitalul de Copii Cluj!

Din luna ianuarie 2014 va fi pus in functiune la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj primul call-center din Romania, destinat urgentelor pediatrice.

Proiectul, in valoare de peste 40.000 de euro, este derulat in parteneriat cu Fundatia Parinti Clujeni, care s-a ocupat de strangerea fondurilor necesare. Call-center-ul urmeaza sa degreveze activitatea Unitatii de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Copii, avand circa 130 de cazuri pe zi.

La call-center vor lucra aproximativ 30 de medici pediatri, care ii vor sfatui pe parintii cu copii bolnavi ce trebuie sa faca: daca este cazul sa sune la urgente, daca trebuie sa mearga la spital, daca e de ajuns sa mearga la medicul de familie sau daca e o problema care se poate rezolva acasa. Serviciul va fi disponibil la tarif normal la un numar scurt 24 de ore din 24.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria! in fata tuturor celor care au facut posibil acest proiect, fie ca sunt printre medicii spitalului, reprezentanti ai Fundatiei sau donatorii, care au contribuit financiar.

Foto: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *