Jos palaria

Jos Palaria pentru Asociatia Natura Transilvaniei!

Proiectul “Natura de langa mine prin cunoastere o protejez” este un proiect prin care se doreste cresterea nivelului de cunoastere a ariei protejate Padurea Fagetului-Valea Morii.

Promovarea importantei ariei protejate si a potentialului sau natural in randul publicului larg prin implicarea a 100 de copii scolari va creste nivelul constientizarii necesitatii respectarii unui cod de conduita in cadrul unei arii protejate. In cadrul proiectului se vor reabilita reteaua de marcaje turistice, se vor igieniza aproimativ  500 de hectare de padure, se va realiza o harta si 150 de ghiduri de buzunar si se vor monta 7 panouri informative despre existenta, limitele si importanta ariei Padurea Fagetului-Valea Morii. Proiectul se va desfasura in perioada mai-septembrie, iar implicarea celor 100 de copii are drept scop constientizarea acestora, intrucat copilul de azi este adultul de maine si este important ca de mici sa inteleaga importanta naturii si impactul pe care omul il are asupra ei.

Pentru modul in care incearca educarea celor mici sa respecte natura Ziar de Cluj isi da Jos palaria in fata Asociatiei Natura Transilvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *