Jos palaria

JOS PĂLĂRIA: Omenia ce mai salvează România. Șoferul de taxi care a impresionat printr-un gest de omenie, după ce a transportat de urgență la spital o mamă și pe copilul ei rănit, a fost găsit

Scris de 301

Șoferul de taxi care a impresionat printr-un gest de omenie, după ce a transportat de urgență la spital o mamă și pe copilul ei rănit, a fost găsit. Bărbatul se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București, nu din Cluj.

 • Taximetriștii din Cluj-Napoca au pornit în căutarea colegului de breaslă care ar fi transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Femeia nu avea destui bani, iar gestul de omenie al taximetristului a impresionat.

Povestea s-a viralizat pe rețelele sociale din Cluj zilele trecute, utilizatorii fiind impresionați de gestul de omenie al bărbatului. Taximetriștii din Cluj doreau să dea de urma șoferului, pentru a-l premia în urma gestului său de bunătate. Dar întâmplarea nu era din Cluj și nici nu era recentă.

“A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani gratuit. Iar dacă e angajat, îî oferim o mașină electrică”, a declarat Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj.

Știrile PRO TV au dat de urma taximetristului Silvian Iulian Bucur. Acesta a povestit că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap. După confirmarea comenzii, ea a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă. Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit, gândindu-se că în locul femeii “ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Omul e modest și are valori după care tânjim fiecare dintre noi, lucru dovedit de viteza cu care s-a viralizat gestul său de omenie la distanță de 2 ani. “Fiecare pădure are uscăturile ei. Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo. Am credința că, dacă faci bine, bine găsești”, a declarat Iulian Bucur pentru Știrile PRO TV, care mărturisește faptul că a făcut și cu alte ocazii gesturi de bunăvoință.

 • Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania, își păstrează promisiunea de a-i oferi gratis dispecerat pe 5 ani. ”A iesit un viral bun dar întâmplarea este din București, colegul Iulian este protagonistul pe care îl felicităm pe această cale. Titan, indicativ 2000. Dacă te muți la Cluj țin promisiunea! 5 ani gratis dar nu te pun controlor”, i-au transmis lui Iulian cei de la Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania pe Facebook


ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE