Jos palaria

Jos palaria, Mircea Buteanu!

Al Di Meola revine la Cluj dupa patru ani. In cadrul turneului mondial Elysium Unplugged 2015 Tour, artistul va concerta in varianta trio alaturi de Peo Alfonsi si Peter Kaszas in 14 august in Sala Mare a  Operei Romane din Cluj-Napoca. O varianta acustica si plina de sensibilitate a celui mai recent album al sau, Elysium, spectacolul de la Cluj aduce ritmuri variante, de la cele ce indeamna la meditatie si relaxare, pana la cele ce transmit energie si pofta de viata.

Ales de patru ori „cel mai bun chitarist de jazz al tuturor timpurilor” de catre revista Guitar Player Magazine, Al Di Meola este unul dintre artistii rari ai caror muzica ne deschid spatii in propriul suflet si ne invita la o calatorie spre locul in care se naste arta adevarata. In muzica lui, ne regasim inspiratia si raspunsurile la propriile provocari, iar concertul de la Cluj se anunta a fi o astfel de experienta revelatoare si plină de forta!

Meritul deosebit in aducerea la Cluj-Napoca a lui Al Di Meola il are organizatorul de evenimente clujean Mircea Buteanu. Pentru faptul ca iubitorii de muzica vor putea sa il vada pe artistul nascut in Jersey City pe scena Operei Romane din Cluj-Napoca Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata lui Mircea Buteanu, cel care a reusit sa includa si Clujul pe harta turneului modial al lui Al Di Meola!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *