Jos palaria

JOS PĂLĂRIA: Elevii unei şcoli de dans din Cluj-Napoca, campioni mondiali. Au câștigat 30 de locuri întâi

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional. Dansatorii au câștigat numeroase burse și 30 de locuri întâi, anunţă Monitorul de Cluj.

În perioada octombrie-decembrie 2022, dansatorii școlii au câștigat 30 de locuri întâi, 12 locuri doi și 6 locuri trei la competiții naționale și internaționale, precum și 8 titluri de campioni mondiali, 3 titluri de vicecampioni mondiali și 6 titluri de locul 3 la campionatul mondial.

Dansatorii Step Up Dance Center Cluj la Campionatul Mondial de dans din Republica Cehă/ Foto: Step Up Center Cluj

„Pe lângă aceste realizări, copiii au câștigat burse pentru studii în Croația, Italia și România și au obținut trofeul pentru cea mai bună școală de dans”, a declarat Andrei Pop, coordonatorul școlii de dans.

Instructorii școlii de dans Step Up Dance Center au muncit fără încetare pentru a se asigura că fiecare dintre dansatorii își atinge potențialul său maxim, iar rezultatele eforturilor lor sunt evidente în numeroasele premii și burse câștigate.

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional/ Foto:  Step Up Center Cluj

Este o mândrie pentru întreaga comunitate din Cluj-Napoca să vadă cum tinerii dansatori de la această școală de dans respectată excelează la nivel național și international. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acești performeri talentați. Fără îndoială, acestea sunt doar începuturile pentru acești tineri campioni în devenire.

Cei de la Step Up Dancer Cluj sunt o echipă de instructori pentru care dansul înseamnă totul. În anul 2007 a luat nașterea școala din Cluj-Napoca, iar nimeni nu i-a oprit pe instructori să ducă la un alt nivel pasiunea pentru dans a celor mici.

Doar în ultimul an elevii școlii de dans se mândresc cu 16 trofee mondiale, 38 de trofee internaționale și 60 de trofee naționale. Mișcarea și coregrafie îi duce pe elevi spre un univers paralel, o lume de vis, și totodată îi învață să fie disciplinați și să se bucure de arta dansului.