Jos palaria

JOS PĂLĂRIA: Elevii unei şcoli de dans din Cluj-Napoca, campioni mondiali. Au câștigat 30 de locuri întâi

Scris de 409

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional. Dansatorii au câștigat numeroase burse și 30 de locuri întâi, anunţă Monitorul de Cluj.

În perioada octombrie-decembrie 2022, dansatorii școlii au câștigat 30 de locuri întâi, 12 locuri doi și 6 locuri trei la competiții naționale și internaționale, precum și 8 titluri de campioni mondiali, 3 titluri de vicecampioni mondiali și 6 titluri de locul 3 la campionatul mondial.

Dansatorii Step Up Dance Center Cluj la Campionatul Mondial de dans din Republica Cehă/ Foto: Step Up Center Cluj

“Pe lângă aceste realizări, copiii au câștigat burse pentru studii în Croația, Italia și România și au obținut trofeul pentru cea mai bună școală de dans”, a declarat Andrei Pop, coordonatorul școlii de dans.

Instructorii școlii de dans Step Up Dance Center au muncit fără încetare pentru a se asigura că fiecare dintre dansatorii își atinge potențialul său maxim, iar rezultatele eforturilor lor sunt evidente în numeroasele premii și burse câștigate.

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional/ Foto:  Step Up Center Cluj

Este o mândrie pentru întreaga comunitate din Cluj-Napoca să vadă cum tinerii dansatori de la această școală de dans respectată excelează la nivel național și international. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acești performeri talentați. Fără îndoială, acestea sunt doar începuturile pentru acești tineri campioni în devenire.

Cei de la Step Up Dancer Cluj sunt o echipă de instructori pentru care dansul înseamnă totul. În anul 2007 a luat nașterea școala din Cluj-Napoca, iar nimeni nu i-a oprit pe instructori să ducă la un alt nivel pasiunea pentru dans a celor mici.

Doar în ultimul an elevii școlii de dans se mândresc cu 16 trofee mondiale, 38 de trofee internaționale și 60 de trofee naționale. Mișcarea și coregrafie îi duce pe elevi spre un univers paralel, o lume de vis, și totodată îi învață să fie disciplinați și să se bucure de arta dansului.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 3 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 4 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE