Jos palaria

Jos Palaria, Electric Castle Festival!

Organizatorii festivalului Electric Castle au lansat, astazi, aftermovie-ul asteptat cu sufletul la gura de toti “electricii” prezenti la cea de-a treia editie a festivalului de la Bontida, iar clipul a atins aproape 2.000 de vizualizari in primele 10 minute de la publicare.

Aftermovieul e dedicat, in acest an, oamenilor, adica celor care, chiar uzi pana la piele, au ramas in fata scenelor si s-au bucurat de artistii preferati. Iar zecile de mii de pelerine au reusit sa creeze cea mai colorata imagine pe care a avut-o vreodata festivalul.

Anul asta am dorit un aftermovie focusat mai mult pe experienta EC…pe voi – cel mai contagios si inteligent si frumos public din Romania. Anul acesta nu a fost despre artisti! Anul asta headlinerii festivalului Electric Castle ati fost VOI. Datorita VOUA, acest festival a devenit o stare de spirit. Acest aftermovie va e dedicat in totalitate„, spun cei de la EC, pe pagina oficiala a festivalului.

Pentru asta, pentru ca au creat un festival care uneste oameni ce raman cu spatele drept indiferent de neplacerile cu care se confrunta, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata organizatorilor de la Electric Castle!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *