Jos palaria

Jos palaria, dragi consilieri locali ai PSD Cluj! Cum va bateti voi joc de Nasra, nici chiar noi nu reusim!

Niste ficusi politici, niste vai de mama lor, asta sunt consilierii locali ai PSD Cluj. O tantica educatoare, un baiat de fost viceprimar pe care il stim doar fiindca e maritat cu o democrat-liberala, un vanzator de dulciuri, o pila de-a lui Dimitriu si un ilustru necunoscut, astia sunt consilierii locali ai PSD la Cluj-Napoca.

Ba, dar ne place de ei, maxim! Or fi ei niste zero barati politici, or fi ei niste consilieri locali penibili, dar au o mare calitate: stiu cum sa i-o traga lui Horia Nasra, seful PSD Cluj, zadarnicindu-i orice efort de opozitie. Poa’ sa latre deputatul Nasra cat vrea el prin comunicate de presa, poa’ sa stea in ochelari daca vrea, e destul sa vina papagalii de consilieri locali ai PSD Cluj si sa voteze bugetul pe 2018, ca se duce dracului totul.

Bre, tanti Croi, asa garnitura de consilieri jenanti nu a mai fost niciodata in CL, sa moara Bibi si Kant!

In loc sa ii faca opozitie solida lui Boc si aberatiilor lui din buget, in loc sa il calce in picioare pe baronul Boc pentru parkingul Negoiu, pentru tampeniile cu metroul, blegii astia au votat bugetul cu tot sufletul, ca niste blatisti puturosi ce sunt. 

Felicitari, felicitari tuturor, continuati asa si numarul de pesedisti la CL Cluj-Napoca o sa scada in 2020 la 1, il propunem sotul Croitoresei, sa aiba si el un job. 

PS: Va punem mai jos pozele cu focile PSD care fac blat cu stapanii PNL. Fiindca ne respectam cititorii, nu le dam si numele. E inutil. Nu vrem ca cititorii nostri sa isi piarda vremea cu cititul lor, sa isi consume neuronii lecturand numele lor. De tinut minte, e sigur ca nu ii va tine minte nimeni. Sunt niste analfabeti politici, niste repetenti de la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *