Jos palaria

Jos palaria, Alin Tise!

La emisiunea de vineri seara Exces de Putere de la postul de televiziune Antena 3 si moderata de catre jurnalista Oana Stancu, telespectatorii au putut constata calmul surprinzator al senatorului Alin Tise. Acesta nu s-a isterizat in timpul interviului telefonic, raspunzand moderat si punctual la intrebarile jurnalistei.

De asemenea cei care au urmarit emisiunea au putut remarca cum soricelului Mihai Seplecan i-a cam pierit maul in direct, cand avea posibilitatea sa trasneasca in dusmanii de clasa ai propriei sale cariere politice. De Ioan Rus Sepelcan nu a spus mai nimic fiindca spera sa fie primit in PSD, iar despre Tise si Nicoara, fosti presedinti ai Consiliului Judetean Cluj nu a banguit nimic, desi o saptamana intreaga, prin intermediul presei, a spalat rufele institutiei pe care o conduce in public.

In mod surprinzator dupa ce a fost atacat pe plan personal in repetate randuri de catre Mihai Seplecan in timpul emisiunii de vineri seara senatorul Alin Tise a explicat cat se poate de clar de ce nu are nicio treaba cu toate scandalurile de la CJ Cluj, iar pentru modul in care si-a pastrat cumpatul si diplomatia cu care a raspuns sirului de intrebari ale moderatoarei, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata senatorului Alin Tise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *