Sex

Jocul celor 20 de intrebari

Cu totii incercam sa ne convingem ca ticurile si micile ciudatenii ale celuilalt nu ne ating, dar tocmai ele ne vor scoate din sarite la un moment dat. De la inceput, in timpul intalnirilor amoroase, fii atenta la orice semn sau indiciu. Daca pare prea bun ca sa fie adevarat, intreaba-l: “Vad ca ai multe calitati, dar oare n-ai nici un defect?” Te va uimi ce iti va spune inca de la prima sau a doua intalnire. Si nu uita, intrebarile tale nu trebuie sa aiba nimic jignitor.

 

 

 

Incearca sa observi mai intai partile bune. Evita discutiile patimase pe teme serioase (religie, politica, de familie) la prima intalnire. N-are nici un rost sa ataci subiecte sensibile, apte sa starneasca reactii negative, daca nu-i cunoasti inca trasaturile pozitive. Dupa mai multe intalniri, cand aceste teme vor aparea de la sine, nu-l face sa se simta ca la ancheta de la politie. Condimenteaza-ti intrebarile privind subiectele sensibile cu informatii despre propria ta situatie sau opinie.

 

 

20 de intrebari

O mai buna cunoastere a caracterului si convingerilor lui te poate ajuta sa-ti dai seama daca vrei sa-l integrezi cercului tau restrans ca prieten, iubit, coleg sau ca posibil partener pentru o prietena de-a ta. Un potential viitor sot poate fi cunoscut la o intalnire jucand jocul celor 20 de intrebari. Amandoi parteneri trebuie sa raspundeti cu sinceritate la 20 de intrebari ale celuilalt, avand dreptul sa refuzati sa raspundeti la maximum trei. Iata cele 20 de intrebari:

 

 

Daca ai fi pus in situatia sa iei masa cu un istoric, un filozof, un fotomodel sau un star al sportului, pe cine ai alege?

Te afli in metrou sau in autobuz, indreptandu-te spre birou si revizuindu-ti notitele pentru intrunirea de dimineata, cand observi o femeie neatragatoare pe punctul sa izbucneasca in plans: (a) te gandesti ca nu e treaba ta, (b) iti vezi de treaba si-i arunci un zambet de consolare sau (c) uiti de notite si incerci s-o ajuti?

 

 

Ajungi in utimul moment la aeroport sau vii din timp?

In utimele tale relatii sentimentale, care au fost lucrurile care te-au deranjat mai mult?

Care au fost cele mai importante trei lucruri pe care ti le-au reprosat fostele tale prietene?

Pe o scara de la 1 la 10, cat esti de dezordonat?

Ce a declansat cea mai dureroasa sau mai pesimista perioada din viata ta?

Cine sunt cei trei oameni la care ai tinut cel mai mult, exceptand iubitele?

Cand esti in vacanta, preferi sa stai la plaja sau sa fii activ?

 

 

 Care sunt sporturile tale preferate?

 Imagineaza-ti ca au trecut cinci ani. Spune cum iti vezi viata, la modul ideal.

 La numai 30 de minute cu masina de casa ta se afla un angro si la cinci minute de mers pe jos se afla supermarketul unei firme renumite. De unde ti-ai cumpara in mod frecvent articolele mai scumpe?

 Esti un tip tehnic, adica te pricepi la masini, aparatura electronica, decoratiuni interioare etc.?

 

 

 Ce religie au parintii tai?

 Cat de des urmaresti evenimentele sportive la televizor?

 Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult iti place sa mergi la cinema cu o fata?

 Daca ai avea o problema pe care n-ai putea-o rezolva singur, ai apela la un psihoterapeut?

 Care crezi ca este cel mai mare defect al tau?

 Cand ai facut ultima data sex?

 Pe la ce ora adormi de obicei?

 

Joc amuzant sau ancheta?

Scopul unor astfel de intrebari este sa treci de la nivelul superficial la interesele, atitudinea si filosofia de viata mai profunde ale unui om. Intr-un timp foarte scurt, ajungi sa afli foarte multe compatibilitati. Vei sti astfel cat de responsabil este, la ce se pricepe, cat de bine se poate organiza, cat de energetic este, care sunt valorile si competentele lui, cata incredere are in sine insusi, care ii sunt slabiciunile, in ce masura se lasa distras si, cel mai important, cat este de constient de propria persoana. Totul intr-o simpla si sincera discutie!

 

 

 

Metoda aceasta concisa si amuzanta poate sa functioneze bine sau nu. Poti strecura cateva intrebari intr-o conversatie obisnuita daca simti ca discutia lancezeste, dar le poti pune toate la o singura intalnire, daca acceptati amandoi acest lucru. Intrebarile se pot transforma uneori intr-un interogatoriu si atunci plictisesc sau deranjeaza.

 

 

Este o mare diferenta intre a pune cateva intrebari si a-i lua un interogatoriu. E bine sa raspunzi la o parte din intrebari in cadrul unei intalniri, dar nu la toate. Unele intrebari (mai pot fi si altele!) pot sa fie prea personale sau puse prea devreme, transformand un joc amuzant intr-o ancheta amenintatoare. Deci, atentie cand si cum le punem. Rabdare, discernamant, respectarea intimitatii personale sunt doar cateva dintre trasaturile pe care ar trebui sa ale aveti cand incepeti sa va cunoasteti partenerul, posibil insotitor al vietii dvs.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *