Jos palaria

Iulius Mall Cluj traieste cel mai important moment de dupa inaugurare

Scris de 6,822

Dupa renovarea si extinderea spatiului de food court, Iulius Mall le mai ofera clujenilor inca o alternativa pentru petrecerea timpului liber: un parc nou-nout, cu un pietonal suspendat deasupra lacului, o pista pentru ciclism si alergare si alei de promenada. Inaugurarea Iulius Parc se va face maine, 23 octombrie, in acordurile unor compozitii de Verdi, Strauss, Mozart, Tchaikovsky, Bizet sau Astor Piazzolla, interpretate de solisti ai Operei Nationale Romane (ONR) din Cluj-Napoca. 

Clujenii sunt asteptati maine, de la ora 15, la un spectacol in aer liber mai putin obisnuit: solistii ONR vor sustine un concert pe pontonul Iulius Parc, incadrati de panorama Lacului de Vest. Spectacolul va marca inaugurarea noului spatiu verde al orasului si va include arii celebre ale unor compozitori ca Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar si Astor Piazzolla.

Marea inaugurare lanseaza si o campanie care isi propune sa aduca natura mai aproape de clujeni. Toti cei care vor posta pe pagina de Facebook a Iulius Parc o fotografie a coltului lor preferat de natura vor putea contribui la amenajarea altor spatii verzi, de data asta situate in centrul Clujului. Pentru fiecare fotografie inscrisa in aplicatie, Iulius Group va dona cate un leu pentru aceasta cauza. Suma rezultata va fi investita in amenajarea unor ghivece, ronduri si a spatiului de la baza statuii lui Matei Corvin din Piata Unirii.

“Iulius Parc este o investitie realizata de compania Iulius Group pentru comunitatea clujeana. Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajata cu aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens si peste 18.000 de arbori si arbusti de diferite dimensiuni. Specii deosebite de plante au fost aduse pentru a infrumuseta cel mai modern parc din oras si pentru a le oferi clujenilor cadrul ideal de petrecere a timpului liber. Pe langa vegetatia bogata, Iulius Parc le ofera vizitatorilor numeroase posibilitati de recreere: pietonal suspendat deasupra lacului, pista pentru ciclism si pentru alergare, alei de promenada si spatii de relaxare echipate cu banci”, au precizat oficialii mall-ului.

Investitia in Iulius Parc vine dupa ce la inceputul lunii octombrie a mai avut loc o imbunatatire majora a confortului celor care vin la mall: food court-ul Almondo a fost imbunatatit cu un spatiu mai generos si un nou decor care place mult clientilor. Mai exact, zona de servire a mesei are mobilier nou si o capacitate de peste 1.100 de locuri, la care se adauga si cele 160 de locuri de la terasa.

“Designul modern a fost realizat de specialisti italieni, la fel si mobilierul compus din canapele din piele, scaune si mese. Intreaga reamenajare aduce o nota revigoranta zonei food court, printr-un mix de culori vii si o atmosfera relaxanta”, explica reprezentantii Iulius Mall.

 

Mobilierul vechi a fost donat Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj pentru a fi distribuit in centrele administrate de institutie.

Food court-ul Almondo include peste 20 de operatori, care ofera o diversitate de specialitati din bucataria traditional romaneasca, dar si din arta culinara chinezeasca, japoneza, cantoneza, ungureasca si din alte colturi ale lumii.

Pentru ca a facut investitii importante pentru un parc cum nu s-a mai vazut la Cluj, cu o inaugurare de mare clasa si a imbunatatit substantial spatiul unde mii si mii de familii clujene, studenti si turisti iau masa si se bucura sa fie impreuna, spunem Jos Palaria, Iulius Mall Cluj!ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 4 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 5 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 6 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 7 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 8 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 9 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Jos palaria

Olimpică la șapte ani

Alma Păsculescu este elevă la Colegiul Național „Emil Racovița” Cluj-Napoca și, deși are numai 7 […]

Recomandările redacției
TOP CITITE