Sport

Iuliu Mureșan, tot mai aproape de Dinamo

Scris de 273

Dinamo, prin acționarul minoritar DDB, i-a trimis propunerea de colaborare lui Iuliu Mureșan (67 de ani). Acordul între cele două părți ar putea fi anunțat săptămâna viitoare, potrivit gsp.ro.

Oficializarea numirii lui Iuliu Mureșan în funcția de administrator special la Dinamo este aproape. DDB, acționar minoritar la clubul din Ștefan cel Mare, i-a trimis fostului președinte de la CFR Cluj propunerea de contract. Acordul este iminent și ar putea fi anunțat săptămâna viitoare, din informațiile GSP.ro.

La un club aflat în procedură de insolvență, așa cum este Dinamo, postul pe care Mureșan îl va ocupa este echivalent celui de președinte. Acesta a început deja munca, discutând cu persoane din fotbal ca și cum ar fi deja șeful clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Sursele GSP transmit că există șanse ca Mureșan să vină „la pachet” cu Răzvan Zamfir, fostul său colaborator de la CFR Cluj și Hermannstadt. Zamfir este o persoană controversată, la Hermannstadt fiind implicat în 2019 într-o violentă altercație fizică cu Filip Jazvic.

Același Răzvan Zamfir era acuzat public de Gigi Becali în 2009. Latifundiarul mărturisea că oficialul clujean Răzvan Zamfir i-ar fi promis că va aranja anumite meciuri pentru Steaua, în schimbul unei sume de bani: 

„M-am prins eu de ce l-au luat la CFR Cluj pe Răzvan Zamfir. Cu vreo câţiva ani în urmă a venit la mine la birou şi mi-a spus că e impresar şi că are jucători la fiecare echipă, câte 2-3, cu care poate vorbi pentru a aranja meciuri. Mi-a zis şi că mă costă 30.000 de euro. 

Atunci, eu când l-am văzut aşa naşparliu, l-am dat afară din birou, am crezut că mă încearcă cineva. Abia când a ajuns la CFR am înţeles ce influenţă are”.ULTIMA ORĂ

 • Acum 22 mins PubliNews
  Lumea Dinozaurilor: expoziție cu dinozauri animatronici de până la 13 metri lungime, la Iulius Mall Cluj
 • Acum 34 mins Vocea ta
  Apare un nou #metoo? Proprietara localului Insomnia dă în vileag numele unui alt bărbat violent, după moartea tinerei Molnar Beata
 • Acum 50 mins Rautacisme
  Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc
 • Acum 57 mins Din oras
  Sunt șanse ca anul acesta să înceapă lucrările la pasajul Tăietura Turcului? Emil Boc: „Dacă nu vor fi contestații, că aici, partea de contestații, numai Dumnezeu o poate ști!”
 • Acum 2 hours Sport
  Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”
 • Acum 3 hours Din oras
  Clujul duce tema gunoaielor «la nivelul următor»: „Problema de la Pata Rât nu noi am construit-o. Ea își are originea în anii 2000, prin scăparea de sub control a orașului de-atunci”
 • Acum 3 hours In vizor
  Veste bună pentru investitorii imobiliari, proastă pentru cumpărători! Trenul metropolitan va duce, pe o rază de 50 de km, prețurile mari din Cluj
 • Acum 3 hours Justitie
  Suspecții principali în cazul tinerei ucise ar trebui să fie polițiștii, procurorii și judecătorii? De ce era Bone Ferenc în libertate?
 • Acum 4 hours Din oras
  Termoficare Napoca SA vrea să își facă parc fotovoltaic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours Din oras
  E ca și făcută – Centura metropolitană – în «etapa finală de pregătire»: „Aceste proiecte vor permite Clujului să treacă iarăși la nivelul următor, în orizontul anilor 2030-2050”
 • Acum 7 hours Din oras
  “FOTOŞOAPELE” lui Emil Boc: “Lucrările la Parcul Zorilor ar putea să înceapă într-o lună de zile”. Cam cum e şi cu “Someşul Navigabil”, clădirea Filarmonicii, sau linia de tramvai prelungită până în Floreşti
 • Acum 7 hours Politica
  Grindeanu: “Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers”. Grindeanu l-a pus administrator la Tarom pe fostul șef al Aeroportului Timișoara, consilier județean PSD
 • Acum 9 hours PubliNews
  Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli vin la Sports Festival!
Citește și...
Recomandările redacției