Sport

Iuliu Mureșan nu a uitat de Universitatea Cluj: „Clujul domină. CFR-ul, nu Clujul, să precizăm. CFR-ul domină fotbalul românesc”

Englezii au o vorbă: „nu poți învăța un câine bătrân trucuri noi”. Este și cazul lui Iuliu Mureșan, fostul președinte al CFR-ului din Cluj. După o viață întreagă în care s-a războit cu fanii Universității, actualul director executiv al celor de la FC Hermannstadt nu ratează nicio ocazie să îi înțepe pe cei de la „U” Cluj. 

Într-un amplu interviu acordat Fanatik, Iuliu Mureșan a ajuns inevitabil să vorbească despre CFR, despre Cluj, și a trimis săgeți către rivala Universitatea. „Fără să par lipsit de modestie, că nu vreau să mă laud… Am avut doar o mică parte din merit. Am fost un colectiv acolo și Arpi Paszkany, un băiat deștept căruia îi plăcea fotbalul și a investit mulți bani pentru pasiunea asta. Am reușit să mutăm capitala fotbalului din București înspre Cluj. Și lucrul ăsta se menține. Mă bucur foarte tare că, de atâția ani, din 2008 încoace, Clujul domină. CFR-ul, nu Clujul, să precizăm. CFR-ul domină fotbalul românesc. Precizarea e importantă“, a afirmat Mureșan.

Iuliu Mureșan s-a despărțit de CFR Cluj în urmă cu un an, în condiții nu tocmai amiabile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *