In vizor

Isteric și cu acuzații de ”poliție politică”, fără acoperire, la adresa foștilor șefi ai poliției locale de sector, Clotilde Armand se debarasează de ”consilierul” care a făcut pușcărie pentru crimă

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-ar fi prezentat în mai multe medii pe Daniel Doboș drept consilier personal și viitor șef al Poliției Locale Sector 1. După ce în presă a ieșit un scandal de proporții pentru că Daniel Doboș a făcut 15 ani de închisoare pentru două crime comise, Clotilde Armand se distanțează de acesta și susține că acesta nu îi va fi nici consilier persoanal și nici șef al Poliției Locale Sector 1.

”Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică. L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din poliția locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare.” – s-a cam isterizat, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand, la două zile de la izbucnirea scandalului.

Prin urmare, e fake news, ne somează, imperativ, Clotilde Armand – apoi îi acuză pe foștii șefi ai Poliției de sector că fac ”poliție politică”. Așa, fără dovezi. Că madame poate scoate pe gură tot ce nu poate înghiți.

Ar fi de răspuns la niște întrebări: cum s-a lipit numele lui Doboș de numele ”Clocotildei”? De unde până unde un pârlit de ”userist” din Câmpia Turzii, cu 15 ani de pârnaie pentru două crime executate cu sânge rece, a ajuns cunoscut în mediile Capitalei ca fiind posibil candidat la ”sconsilierea” Madamei pe probleme de conducere a Polițieli locale Sector 1?

Vorba Soldatului Svejk: ”cam obraznice curvele pe aici”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *