In vizor

Ipocrizia Prodancei – in Romania, interviuri mieroase de mama ranita, in Dubai, festival jenant de expunere si bagare in seama cu seicii Dubaiului. Teapa Rochester Bank

Anamaria Prodan a stricat in 4 zile pe Instagram tot ce a reusit ca imagine in Romania

În tot amalgamul de acuzatii de prostitutie sau lamentari naive („eram suflete superioare”, „soarele meu”) – virate presei de Anamaria Prodan si poze cu amanta gravida sau negravida, date presei de Laurentiu Reghecampf, am reusit sa aduc in acest scandal prima baza factuala din disputa sotilor Prodan-Reghecampf: dovada ca Laurentiu si-a bagat amanta in firme alaturi de fiul sau, Luca, cu mult inainte de semnele divortului, si marturia unul fost manager de club din Dubai care declara, fara ocolisuri, ca domnisoara Corina Caciuc, actuala iubita a antrenorului, a fost dama de companie in taramul seicilor din EAU.

Dar niciodata in cei 24 de ani de cariera nu am patit asa ceva: ca subiectul meu, ce avea toate ingredientele viralizarii, avea vedete (de carton sau nu, sa decida publicul), avea dovezi, sa fie blocat total de cele mai importante ziare si televiziuni ale tarii. Ziarele de sport sau tabloidele care scriu (si azi) tot ce face Reghe sau tot ce smiorcaie Prodanca au amutit ca la un semn. La semnul cui?

Cine a avut interes sa o izoleze pe Prodanca cu aceasta dezvaluire a mea care, sigur, ar fi ajutat-o ca imagine publica, desi, v-am zis, eu si dumneaei nu avem deloc relatii bune?!

Cert e ca dezvaluirile Strict Secret au deranjat si au creat iritare.

Dacă vrei să știi DECE, citește continuarea pe strictsecret.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *