Rautacisme

Ionuț Țene este directorul Biroului învățământ, cultură, culte, sport, societate din Primăria Cluj-Napoca. Pe site-ul ctitorit de el și sponsorizat cu reclamă de firme cu contracte cu Primăria, se promovează fake-news antivaccinare

Ionuț Țene, director la Primăria Cluj-Napoca, identificat acum o lună, într-un volum internațional de studii, ca unul din propagandiștii cheie ai lui Putin (prin amiciția sa cu alt putinist, Bara), promovează antivaccinarea pe site-ul Napoca News, ctitorit chiar de către domnia sa. 

CITEȘTE ȘI: „Influența Kremlinului” din „funăria” lui Boc prin vocea angajatului cu vederi legionare Ionuţ Ţene, şef Birou „Învăţământ, Cultură şamd”. Kakaia Cultura?

Zice: „Pfizer recunoaște într-un document intern că persoanele vaccinate răspândesc particule infecțioase”.

Vorba activistului clujean Szakats Istvan: ”Tulai, vetă!”

”Când dai click-uri pe document să vezi propozițiile autoincriminatorii din studiu, evident, nu găsești nimic. Găsești propoziția: “An occupational exposure occurs when a person receives unplanned direct contact with a vaccine test subject, which may or may not lead to the occurrence of an adverse event” – dar care e o definiție, boss!
Dar dă-i cu conspirația, dă-i cu fake news-ul, că exact asta ne trebuie! Mai că începeam să avem speranțe, că dacă o ținem așa, om putea scoate și noi nasul de sub mască.
Felicitări, domnule Director al Biroului învățământ, cultură, culte, sport, societate din Primăria Cluj-Napoca!”

Popularul site francez invocat de fake-news-ul din Napoca News, se numește 1scandal.com.

Mai ne face trimitere antivaxereala țenistă către o sursă în limba engleză pe un alt domeniu .com: naturalnews.com, care ne trimite către nimic, adică către un alt domeniu .com: tapnewswire.com, care nu mai citează nimic, că nu are ce cita.

Rostogolirea aceasta a ”cartofului fierbinte”, sau ”suveica informatică” este tactică de manual de dezinformare. O știe și cel mai slab absolvent al facultății de ”Jurna” din Cluj (chit că toți sunt cam slabi).

Dar, pe lângă faptul că primarul Emil Boc se zbate să ne convingă să ne vaccinăm, nu numai că apreciem efortul de sens contrar al directorașului său din Funărie, dar apreciem în mod deosebit cum o afacere particulară a unui angajat al municipalității primește bani să împrăștie dezinformare de la firme care au contract cu municipalitatea.

Bine, veți spune, poate Țene nu mai e și la NapocaNews, o fi avut bunul simț să nu fie în conflict de interese. Dar scrie la site-ul de dezinformare, ceea ce e grav pentru primarul Emil Boc care ar putea să recunoască că e la fel de xenofob și șovin ca și angajatl său (și nu fac referire numai la afacerea cu plăcuțele puse cu greu și cu târât prin tribunale la intrările din municipiu).

Care angajat, nu de ieri, de azi, se afișează ca un xenofob, inclusiv în uniformă de cetnic. Pe banii noștri, în primăria care ar vrea să fie considerată cea mai vestică în atitudine din România!

Felicitări, Boc, ale dracului învățământ, cultură, culte, sport și societate se mai practică în ”Funăria” ta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *