Din oras

Ion Sturza, fostul prim ministru al Republicii Moldova, caută cumpărător pentru Liberty Technology Park Cluj-Napoca

Conform business-review.eu, fostul ministru al Moldovei și omul de afaceri Ion Sturza caută un cumpărător pentru Liberty Technology Park Cluj-Napoca. Compania deținută de Sturza, Fribourg Development, a încercat, în luna februarie a acestui an, să găsească un partener care să preia jumătate din proiect la începutul acestui an. Cum nu s-a găsit nici un partener, s-a luat decizia vânzării.

Liberty Technology Park Cluj este un proiect dezvoltat de Fribourg Development, sectorul de imobiliare a fondului de investiții Fribourg Capital. Investiția inițială a fost de peste 7 milioane de euro și urmărea să reabiliteze cele două clădiri ale fostei fabrici de mobilă Libertatea.

Reabilitatea a rezultat în 5.600 de metri pătrați de spațiu destinat birourilor, camere de conferință și de evenimente, dar și spații de relaxare care includeau o cameră de fitness, un restaurant și o cafenea.

Proiectul început în 2009, urma să ase dezvolte pe o suprafață de 46.000 de metri pătrați, urmând ca valoarea investiției să fie de 25 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *