Politica

Ioan Rus, ministrul Transporturilor: Pică Guvernul, pierdem două miliarde euro

Ministrul Transporturilor Ioan Rus, vicepreședinte al PSD, atrage atenția asupra consecințelor dramatice în cazul în care Guvernul Ponta va cădea: o schimbare de majoritate ar bloca fonduri pentru România, informeaza Evenimentul Zilei.

„Dacă, în acest moment, dat fiind faptul că 2015 este ultimul an în care absorbim fonduri din exercițiul financiar 2007-2013, dacă, în acest moment, acest Guvern cade, indiferent din care motiv, pierderile economice vor fi enorme. Nu știu cine și le poate asuma”, a afirmat, luni, la Palatul Parlamentului, ministrul Ioan Rus, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al social-democraților.

Întrebat cum ar trebui să se poziționeze PSD în aceste momente în privința lui Victor Ponta, Ioan Rus a răspuns: „Deci, în situații de acest tip, să avem încredere în Parlament”.

„Parlamentul face și desface Guverne, Parlamentul înființează instituții, reduce prerogative, dă prerogative și așa mai departe. Parlamentul este cel care va decide”, a spus vicepreședintele PSD, informează Agerpres.

Sursa: Evenimentul Zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *