Politica

Ioan Rus, despre Mihai Seplecan: "Clujul merita condus de oameni capabili, nu de Divizia D"

Scris de 1,300

Ministrul Transporturilor, prezent azi la Cluj, a afirmat ca desi in sondaje este vazut ca favorit pentru a ocupa sefia Consiliului Judetean Cluj, nu il intereseaza sa candideze pentru  aceasta functie. Totodata Rus considera ca pentru a conduce CJ-ul e nevoie de un om capabil, nu de unul de Divizia D, facand referire la intentia lui Mihai Seplecan de a candida la alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, considerat ca fiind unul dintre personajele cu sanse reale la castigarea alegerilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, functie ramasa vacanta dupa demisia lui Horea Uioreanu, a afirmat azi la Cluj ca nu il intereseaza aceasta functie. Mai mult, Ioan Rus a ironizat posibila candidatura a consilierului PNL Mihai Seplecan lasand sa se inteleaga despre acesta ca nu are capacitatea de a conduce judetul, deoarece joaca intr-o divizie politica inferioara. In acelasi timp Ioan Rus a afirmat ca nu il intereseaza in viitor nicio functie politica aleasa.  

“Eu sper ca partidele sa vina cu persoane cunoscute si capabile sa conduca judetul, nu cu oameni din divizia D” a afirmat Ioan Rus.

In urma cu 10 ani, cand a pierdut pentru a doua oara in fata lui Emil Boc competitia pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, Ioan Rus a decis sa nu mai candideze la nici o competitie electorala.

Foto: Eugen OlariuULTIMA ORĂ

 • Acum 35 mins Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 49 mins In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 hour Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 3 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 3 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 4 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 5 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 6 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 15 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 20 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 21 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 21 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 21 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE