Politica

Ioan Baldea si Liviu Alexa, cele mai critice voci din Cluj, potrivit votului cititorilor

Un sondaj online generat de Ziar de Cluj in urma cu o saptamana a adus rezultate surprinzatoare. La intrebarea „Care este cea mai critica voce a Clujului?”, cititorii au avut de ales intre Alin Tise, Iosif Pop, Liviu Alexa, Radu Moisin, Alexandru Coroian sau Ioan Bildea.

Dupa 950 de voturi s-a conturat un clasament interesant, pe primul si pe al doilea loc situandu-se doi tineri pe care clujenii i-au identificat mai mult ca pe restul drept voci critice ale Clujului. Astfel, consilierul local PNL Ioan Bildea a castigat primul loc cu 35,4 % in acest top, fiind urmat indeaproape de Liviu Alexa, jurnalist si om de afaceri, care a atins cifra de 33,9 %, amandoi la mare distanta de Alin Tise (12%).

Ioan Bildea, recent intrat in Consiliul Local, are interventii critice constante la adresa lui Emil Boc mai ales in sedintele de consiliu, fiind de departe cel mai activ dintre consilierii opozitiei.

Liviu Alexa, directorul Ziar de Cluj, a avut in ultimii doi ani pozitii foarte critice la adresa capilor administratiei locale. Editorialele si articolele semnate de Alexa au evidentiat carentele si pasii gresiti facuti atat de primarul Emil Boc, cat si de Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *