Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean și Daniel Tămaș, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj sunt actorii unui conflict care este pe departe de a se termina. Este de remarcat în acest conflict interminabil, cum Păunel Tișe pierde luptă după luptă, asta ca urmare a acțiunilor mascate, fără susținere și lipsite de realitate.
Hotărârea de Consiliu Județean, din 31 ianuarie 2019, într-un mod mascat diminua salariile la aproape 80 de angajați DGASPC, preambul fiind hotărârea din decembrie prin care peste 200 de oameni rămâneau fără salarii.
Directorul DGASPC, Daniel Tămaș susține că astăzi Prefectul Clujului a atacat hotărârea prin care angajații DGASPC rămân fără salarii.
„Astăzi domnul Ioan Aurel Cherecheș a atacat în contencios acea hotărâre, parțial, exact articolul care prevedea diminuarea salariilor pentru angajații DGASPC. Încă o dată Prefectul Clujului dă dovadă de curaj în fața mărșăliilor Consiliului Județean și se stabilește legea și ordinea la aceasta instituție. Mai mult decât atât se dovedește încă o dată că acea comisie de fundamentare a costurilor în instituție, nelegală, nu cunoaște legea155, privind salarizarea în sectorul public.
Angajații DGASPC nu vor rămâne fără bani, nici nu se vor trezi cu salariile diminuate. Pe motiv de incompetență, Daniel Tămaș îi cere demisia lui Călin Cotârlă.
„Consider că ar trebui anunțate câteva demisii începând cu acest șef al corpului de control al acestei comisii care gafează lună de lună, ducând activitatea CJ în derizoriu. E regretabil că oameni care nu au avut niciodată tangenței cu administrația, respectiv Cotârlă Călin, inginer, gândesc și dispun pentru 1000 de angajați ai DGASPC. Cerem demisia domnului Cotârlă”, declară pentru Ziar de Cluj, Daniel Tămaș.