Din oras

Investitorii imobiliari din Cluj-Napoca nu țin cont de pandemie – Patru noi blocuri de 5-6 etaje vor fi construite pe Calea Turzii, Decebal și Donath

Patru proiecte imobiliare noi au fost votate în ședința de Consiliu Local de săptămâna aceasta: două blocuri de cinci etaje, respectiv șase etaje pe strada Decebal, un imobil de trei etaje pentru activități economice pe strada Donath și un bloc de cinci etaje pe Calea Turzii.

1. Pe strada Decebal la nr. 57 va fi construit un imobil cu funcțiuni mixte (birouri și spații comerciale) cu regim de înălțime 2S+P+4E+R. Beneficiarii sunt patru persoane fizice: Marcel Ovidiu Coroiu, Liana Coroiu, Paul Cristian Popa, Cristina Maria Popa.

Se va desființa fondul construit existent pe o suprafață de 770 mp.

2. Pe strada Decebal nr. 7 se va construi un imobil cu funcțiuni terțiare cu regim de înălțime 3S+P+5E. Beneficiar este SC Transinvest SRL. Blocul cu cinci etaje va fi ridicat pe o suprafață de 967 mp.

Transinvest Cluj-Napoca este deținută de Victor Tighinean (50%) și Anatolie Tighinean (50%), are obiect de activitate comerț cu ridicata al îmbrăcămintei și încălțămintei și dezvoltare (promovare) imobiliară. Firma are 2 angajați, anul trecut a avut o cifră de afaceri de 2,1 milioane euro și profit de 782 mii euro.

3. Pe strada Donath nr. 120A va fi construit un imobil pentru activități economice de tip terțiar, cu regim de înălțime S+P+2E, beneficiari Draga Georgeta Buda și Ionel Marian Buda. Pe terenul respectiv de 461 mp există deja o clădire, care va fi desființată pentru construirea noului imobil.

4. Pe Calea Turzii nr. 33 va apărea un bloc cu funcțiuni mixte cu regim de înălțime S+P+2E+3R. Beneficiari sunt SC Aviva House SRL, SC Brick Home SRL și SC CDD House Design SRL. Pe parcela de teren de 950 mp a beneficiarilor există un fond construit, care va fi desființat pentru a face loc noului proiect imobiliar.

Aviva House Cluj-Napoca este deținută de Pascu Ciortea, a fost înființată în 2017, are un singur angajat, o cifră de afaceri de 652 mii euro și profit de 504 mii euro.

Brick Home SRL Cluj-Napoca este deținută de Dumitru Cionca (50%) și Lucreția Cionca (50%). Anul trecut, firma avea un angajat, o cifră de afaceri de 248 mii euro și profit de 182 mii euro.

CDD House Design Cluj-Napoca este deținută de Dorina Doina Ciortea, are un singur angajat, o cifră de afaceri de 652 mii euro și profit net de 542 mii euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *