Din oras

INVESTIȚII FUNCȚIONALE DOAR DIN GURĂ: Stațiile de încărcare a mașinilor electrice de pe Cardinal Iuliu Hossu nu funcționează

Strada Cardinal Iuliu Hossu a fost dată în folosință zilele trecute, ca parte a pregătirilor febrile ale lui Emil Boc pentru festivalul de muzică pe stick UNTOLD. În mod public, primarul Emil Boc a declarat că este foarte mulțumit. Și s-a dus să participe la alegerile din Filialele PNL Sibiu și Tg. Mureș și să-și facă selfie cu premierul Cîțu la Electric Castle și la fanfara din Parcul Central.

Ce a omis să ne spună este faptul că stațiile de încărcare ar avea probleme. Deși a felicitat RADP Cluj, regia primăriei, pentru treaba bine făcută și chiar a menționat că sunt și 20 de stații de încărcare pentru mașinle electrice.

Nu vă agitați, sunt de decor. Este ceea ce a constatat și un clujean care a încercat să se folosească de facilitățile trâmbițate de Emil Boc.

Valentin Lungu și-a relatat experiența avută pe pagina de Facebook:

”M-am bucurat sa vad ca primăria după noile modificări  din Parcul central au apărut stații de încărcare mașini electrice. Am observat ca STAȚIILE NU MERG, nu e nici un mesaj care sa ne anunțe ca nu merg și în plus langa Chios mașini CLASICE OCUPE LOCURILE la cele electrice. Păcat ca avem vreo 20 stații de forma care deși nu sunt rapide, PĂCAT ca nu ne putem folosii măcar de infrastructura creata”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *