Din oras

Intrebare pentru militianul Diacenco, etern sef al Politiei Turda: UNDE sunt bombardierii care au lovit o femeie in bataia de la restaurantul Sarea-n Bucate?

Mai multi papagali bombardieri din Turda, cel mai probabil alcoolizati si drogati, au inceput aseara o cafteala la restaurantul Sarea-n Bucate din Turda. Ce or fi avut ei de impartit intre ei, drogangiii, e una, dar, asa cum puteti vedea din imaginile socante, unul dintre pinguini a lovit rau de tot o femeie, in fapt, administratoarea localului. Mai mult, s-au „nevoit” si sa sparga cu un par geamurile restaurantului.

Problema e alta: au trecut 24 de ore de la „incident” si corhazarii batausi nu sunt inca in arestul politiei. De ce?

Pai, va spunem noi de ce. Fiindca Politia Turda este condusa de un militian bleg, Dan Diacenco, etern sef peste „filiala”, care, din 2017 incoace, se preface ca tine in frau infractiunile din municipiu si nu prea reuseste.

Numele lui Diacenco este legat de celebrul dosar ”Barbarii de la IML Cluj”, unde acesta i-a anchetat pe fostul sef al IML Cluj, Costel Siserman, Valentin Muntean şi Mugur Pop pentru decapitarea mai multor cadavre. Scandalul a fost mare, despre Diacenco s-ar fi vehiculat că nu a audiat martorii importanţi care ar fi putut face lumină în acest caz care a afectat serios demnitatea umană.

În actele de la dosarul Judecătoriei Cluj-Napoca, se arată că poliţistul Diacenco a depus fotografii judiciare cu nişte cadavre, altele decât cele care au fost decapitate. Ajutorul dat fostului director al IML Cluj, Costel Siserman, de către procurori şi poliţişti era unul evident. Deşi cadavrele decapitate au fost filmate de poliţişti, filmarea nu apare la dosar. În plus, cadavrele au fost mutilate de către un asistent medical, cu veleităţi de autopsier, Arany Levente, iar acesta nu a fost audiat de către poliţişti şi procurori.

Tovarasu’ Diacenco, tu pe astia de ce nu i-ai bagat deja la odihna inca in trecut, caci toata lumea stie ca-s consumatori. Si, chiar, de ce nu ai oprit traficul de droguri din Turda pana acum?

Inca una: e adevarat ca femeii batute i s-a recomandat de catre un politist sa nu depuna plangere? Politia Turda e mediatoarea infractorilor?