Din oras

Intrebare pentru militianul Diacenco, etern sef al Politiei Turda: UNDE sunt bombardierii care au lovit o femeie in bataia de la restaurantul Sarea-n Bucate?

Scris de 2797

Mai multi papagali bombardieri din Turda, cel mai probabil alcoolizati si drogati, au inceput aseara o cafteala la restaurantul Sarea-n Bucate din Turda. Ce or fi avut ei de impartit intre ei, drogangiii, e una, dar, asa cum puteti vedea din imaginile socante, unul dintre pinguini a lovit rau de tot o femeie, in fapt, administratoarea localului. Mai mult, s-au “nevoit” si sa sparga cu un par geamurile restaurantului.

Problema e alta: au trecut 24 de ore de la “incident” si corhazarii batausi nu sunt inca in arestul politiei. De ce?

Pai, va spunem noi de ce. Fiindca Politia Turda este condusa de un militian bleg, Dan Diacenco, etern sef peste “filiala”, care, din 2017 incoace, se preface ca tine in frau infractiunile din municipiu si nu prea reuseste.

Numele lui Diacenco este legat de celebrul dosar ”Barbarii de la IML Cluj”, unde acesta i-a anchetat pe fostul sef al IML Cluj, Costel Siserman, Valentin Muntean şi Mugur Pop pentru decapitarea mai multor cadavre. Scandalul a fost mare, despre Diacenco s-ar fi vehiculat că nu a audiat martorii importanţi care ar fi putut face lumină în acest caz care a afectat serios demnitatea umană.

În actele de la dosarul Judecătoriei Cluj-Napoca, se arată că poliţistul Diacenco a depus fotografii judiciare cu nişte cadavre, altele decât cele care au fost decapitate. Ajutorul dat fostului director al IML Cluj, Costel Siserman, de către procurori şi poliţişti era unul evident. Deşi cadavrele decapitate au fost filmate de poliţişti, filmarea nu apare la dosar. În plus, cadavrele au fost mutilate de către un asistent medical, cu veleităţi de autopsier, Arany Levente, iar acesta nu a fost audiat de către poliţişti şi procurori.

Tovarasu’ Diacenco, tu pe astia de ce nu i-ai bagat deja la odihna inca in trecut, caci toata lumea stie ca-s consumatori. Si, chiar, de ce nu ai oprit traficul de droguri din Turda pana acum?

Inca una: e adevarat ca femeii batute i s-a recomandat de catre un politist sa nu depuna plangere? Politia Turda e mediatoarea infractorilor?

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 9 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate?
 • Acum 10 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 10 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 10 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 11 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 12 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 13 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 14 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 14 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 15 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE