Rautacisme

Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus

Numai stație de metrou nu OSĂ conțină acest parc.

Dar și-a făcut presa de chitanțier datoria să ne arate niște slide-uri de la ”bocărie” despre cum își imaginează unii că se va face un parc, dar nu-și pot închipui că ce pun ei pe planșetă nu aduce banul la firmele și furnizorii de casă ai Primăriei, așa că realitatea dintre ce OSĂ se facă și ce OSĂ fie e dată de cantitatea de dale și betoane vopsite care OSĂ apară în teren.

Printre ele câte-un fir de copac ”la balot” care va fi planta gata uscat, sau va fi dat jos de primul vânt.

În fine, proiectul care trebuia licitat anul trecut, conform vorbe Emil Boc, va avea o suprafață de 2,4 hectare și va fi dezbătut în Comisia de Urbanism din 30 mai 2023.

Cică OSĂ se dea jos și garajele. Sperăm că până nu i se termină mandatele din cauză de veșnicia lor, Emil Boc va apuca să dea jos și garajele din curtea propriului său bloc. Așa, gospodărește.

Apropos, K&K Studio de Proiectare, câștigătorul execuției acestui parc, a făcut proiectul și pentru parkingul de pe Dima, cu regim de înălţime 2S+P+2E și o capacitate de 221 de locuri de parcare. Normal, și executia parkingului trebuia scoasă la licitatie încă de anul trecut.

Dar nu degeaba s-a inventat în Ardeal ”Încetinitorul de particule”.