Din oras

Întrebăm până ne plictisim: Când au de gând cei de la CTP Cluj să suplimenteze numărul de autobuze?

Suntem îndemnați de către toți conducătorii orașului să circulăm cu autobuzul, să lăsăm mașinile în parcare. Bun, facem asta. Totuși, când oamenii întârzie la lucru pentru că sistemul CTP e defazat, cine ne mai răsplătește? 

Să locuiești în Baciu, zona Dâmbul Rotund, zona Corneliu Coposu poate fi o adevărată aventură atunci când ieși dimineața din casă, pentru a prinde autobuzul și pentru a nu întârzia la lucru. Desigur, există nenumărate astfel de zone în oraș, așa cum cititorii noștri au remarcat în dese rânduri.

Revenind la această zonă de mâna a 2-a a Clujului (după cum, aparent, e considerată de către autorități) nu ne putem explica de ce CTP Cluj nu face un lucru logic. Mai exact, să suplimenteze numărul de autobuze la anumite ore. Cum ar fi în intervalul orar 7:00 – 10:00, când oamenii merg la lucru.

Zeci de cetățeni au așteptat astăzi în stație după 31 sau 31M. Autobuzul a ajuns undeva după 20 de minute. Asta, în condițiile în care mult lăudatele panouri informative arătau 17-16 minute. Mai mult, programul celor două autobuze, care poate fi consultat pe site-ul oficial al CTP, promite călătorilor curse la 10 minute. Curse care vin haotic, fără să respecte niciun program. Paradoxul CTP e că descurajează oamenii să circule cu autobuzul, timp în care Emil Boc ceartă locuitorii care se urcă în mașinile personale. Logică ardelenească? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *