FOTOGRAFILA

Intervenție la plăcinte cu PP Protect

Azi, pe trotuarul din fața Băncii Transilvania, o mașină de intervenție a PP Protect a penetrat trotuarul până în fața instituției și a rămas acolo clipind din avarii. Din mașină a năvălit intempestiv șoferul, un tânăr echipat ca de război (minus kalashnikovul). A intrat în bancă, unde a zăbovit preț de vreo 3, 4 minute, apoi s-a îndreptat hotărât către plăcintăria aflată pe același trotuar, vreo 3 imobile mai la vale. I s-o fi făcut foame în timpul intervenției, nu știm.

Știm doar că a penetrat trotuarul cu mașina preț de câteva zeci de metri de maniera „tânăr și furios” – și ne punem întrebarea conformă cărei legi a intervenției sunt scutite de la lege mașinile inscripționate cu „protecție” (ale unei firme particulare), să ne inscripționăm și noi fâșul cu așa ceva și să aplicăm ca atare; și știm că în perioada în care a intervenit la plăcintărie pentru de-ale gurii, mașina tot acolo pe trotuar a zăcut clipocind din avarii și încurcând pietonii.

Deși nu e nici mașină de aprovizionare (chiar dacă aprovizionează firma cu plăcinte) și nici mașină de ridicat valori (un singur paznic care e și șofer la o mașină neblindată, cam neuzual pentru o asemenea misiune).

Așa că, din punctul nostru de vedere asistăm la un abuz de inscripționare din partea unui țâști-bâști needucat suficient de către patronul său să nu abuzeze de mașina și uniforma particulară cu care a fost dotat.

Am inteles ca Aurelia Cristea se va ocupa de firma. Poate isi face timp sa ne raspunda la cateva intrebari despre comportamentul angajatilor.

Iar băieţii cu muşchi ar trebui să ştie că nu-s „de gaşcă” carbohidraţii rafinaţi, ar trebui să consume mai multe proteine. Pentru că am surprins maşinile mai multor firme de pază şi protecţie parcate pe trotuar, treceri de pietoni, iar angajaţii la coadă, să-şi cumpere covrigi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *