FOTOGRAFILA

Intervenție la plăcinte cu PP Protect

Scris de 1,288

Azi, pe trotuarul din fața Băncii Transilvania, o mașină de intervenție a PP Protect a penetrat trotuarul până în fața instituției și a rămas acolo clipind din avarii. Din mașină a năvălit intempestiv șoferul, un tânăr echipat ca de război (minus kalashnikovul). A intrat în bancă, unde a zăbovit preț de vreo 3, 4 minute, apoi s-a îndreptat hotărât către plăcintăria aflată pe același trotuar, vreo 3 imobile mai la vale. I s-o fi făcut foame în timpul intervenției, nu știm.

Știm doar că a penetrat trotuarul cu mașina preț de câteva zeci de metri de maniera “tânăr și furios” – și ne punem întrebarea conformă cărei legi a intervenției sunt scutite de la lege mașinile inscripționate cu “protecție” (ale unei firme particulare), să ne inscripționăm și noi fâșul cu așa ceva și să aplicăm ca atare; și știm că în perioada în care a intervenit la plăcintărie pentru de-ale gurii, mașina tot acolo pe trotuar a zăcut clipocind din avarii și încurcând pietonii.

Deși nu e nici mașină de aprovizionare (chiar dacă aprovizionează firma cu plăcinte) și nici mașină de ridicat valori (un singur paznic care e și șofer la o mașină neblindată, cam neuzual pentru o asemenea misiune).

Așa că, din punctul nostru de vedere asistăm la un abuz de inscripționare din partea unui țâști-bâști needucat suficient de către patronul său să nu abuzeze de mașina și uniforma particulară cu care a fost dotat.

Am inteles ca Aurelia Cristea se va ocupa de firma. Poate isi face timp sa ne raspunda la cateva intrebari despre comportamentul angajatilor.

Iar băieţii cu muşchi ar trebui să ştie că nu-s “de gaşcă” carbohidraţii rafinaţi, ar trebui să consume mai multe proteine. Pentru că am surprins maşinile mai multor firme de pază şi protecţie parcate pe trotuar, treceri de pietoni, iar angajaţii la coadă, să-şi cumpere covrigi.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 34 mins Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 1 hour In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 2 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 3 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 3 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 4 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 6 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 6 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 7 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 8 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
 • Acum 9 hours Sanatate
  Corina Creţu, despre spitalele regionale: “Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile”. Şi tot ea îşi dă răspunsul: Interesul pentru spitalele regionale a dispărut din momentul în care s-a opus parteneriatelor public-privat pe aceste investiţii. Privatizarea Sănătăţii îi roade pe politicienii români
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE