In vizor

Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: „E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”

Ia citiţi cum au sărit cu bla-bla-bla-ul justificativ subalternii de la ISJ Cluj în apărarea şefei care se plimbă prin toată Europa pe bani publici, împovărată de grija copiilor din mediul rural:

„În contextul mediatizării în presa locală și centrală a participării doamnei Marinela Marc, inspector școlar general al I.Ș.J. Cluj, la activitățile de formare profesională, în cadrul Mobilității Erasmus+ ,Tenerife, 8-12 august 2022, precizăm faptul că, în ultimii doi ani școlari, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj, împreună cu echipa de inspectori școlari au manifestat preocupare pentru dezvoltarea profesională a resursei umane, implicit pentru formare, în cadrul unor mobilități europene și internaționale, care să ofere perspectiva bunelor practici în educație prin schimburi de experiență relevante, în domeniul educațional.”

Prin urmare, „au manifestat preocupare pentru dezvoltarea profesională a resursei umane” plimbând şefa prin Europa care și-a propus să viziteze toată Europa, fără să scoată un leu din buzunar. Şi atât de bine s-a dezvoltat încât limba engleză ar fi singurul impediment aş dezvoltării ca resursă umană.

Adică nişte tineri nu erau mai indicaţi să se dezvolte în aceste plimbări?

De toată jena! S-a pus şefa „coordonator”. Te pomeneşti că era cerinţă necesară, astfel Erasmus nu mai primea pe nimeni din Clu?

Şi-şi mai permite doamna numită politic în funcţie să afirme că „regretă” „maniera nejustificată a acuzațiilor lipsite de eleganță” care „i se aduc”. Că de multă eleganţă a dat domnia sa dovadă plantându-se „coordonator” al proiectului!

CITEŞTE ŞI: NESIMȚIRE BUGETARĂ: Marinela Marc și-a propus să viziteze toată Europa, fără să scoată un leu din buzunar. Limba engleză ar fi singurul impediment