In vizor

Inspectorul școlar general, Marinela Marc, internată la Spitalul de Infecțioase cu COVID, a depășit momentul critic și așteaptă externarea în câteva zile

În cadrul unei intervenții telefonice la un post de radio local, primarului Emil Boc i-a scăpat informația că inspectorul școlar general, Marinela Marc, „a avut o mică problemă legată de COVID”, informație care nu a mai apărut până acum în mass-media, în ciuda importanței funcției doamnei Marc.

„Aștept acum ca doamna inspector general, care, din nefericire, doamna Marc se simte bine, a avut și ea o mică problemă legată de COVID și îi dorim sănătate!”, a declarat Emil Boc, în această dimineață.

Ziar de Cluj a contactat-o pe șefa ISJ Cluj, pentru a verifica afirmația primarului Boc:

„Am postat eu pe pagina mea de Facebook, în urmă cu o săptămână sau 10 zile. Da, într-adevăr, am avut și eu, sunt la Infecțioase, mă simt bine, evoluția e bună, aștept să mă lase acasă.

Atribuțiile au fost preluate de cei doi adjuncți. E ok, lucrurile sunt sub control, discut și eu cu ei zilnic la telefon. Am depășit momentul critic, acuma chiar mă plictisesc pentru că deja mă simt bine și sunt obișnuită să fiu activă, dar comunicăm tot timpul și rezolvăm lucrurile.

Astăzi mi-am mai făcut o radiografie pulmonară, dacă lucrurile sunt ok, aștept să mă lase acasă în câteva zile”, a precizat Marinela Marc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *