In vizor

Inspectia aeronavei in care se aflau Bucatica si Covaciu a fost finalizata. Vezi ce parti din avion lipseau…

Specialiştii Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile au finalizat cercetarea epavei avionului care s-a prăbuşit la Nehoiu, judeţul Buzău, dar nu au găsit coada, uşile şi aripile. Procurorii care conduc ancheta vor audia martorii, inclusiv familiile victimelor, arata PS News.

Anchetatorii Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile au verificat fiecare rămăşiţă a aparatului de zbor în căutarea de indicii cu privire la cauza tragediei aviatice.

Specialiştii au avut o misiune dificilă, în condiţiile în care resturi din aeronavă s-au împărştiat pe o suprafaţă de circa 2.500 de metri,  a precizat procurorul Florentina Ilioiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, scrie News.ro.

Conform aceleiaşi surse, coada, uşile şi aripile avionului lipseau.

Procurorii urmează să audieze martorii, inclusiv rudele celor două persoane decedate în urma accidentului aviatic de miercuri după amiază.

Între timp, autorităţile locale au trimis la locul accidentului mai multe atelaje care să preia epava pentru a o coborî din munte. Singura modalitate ca avionul să poată fi coborât de pe versant, pe drumul  care este extrem de strâmt şi foarte accidentat, a fost ca piesele să fie cărate cu căruţe trase de cai.

Doi oameni de afaceri şi-au pierdut viaţa, miercuri, după ce aparatul de zbor în care se aflau s-a prăbuşit la Nehoiu, judeţul Buzău. Cele două victime ale accidentului aviatic de pe Valea Nehoiaşului sunt Mihai Covaciu, care pilota aparatul de zbor de mici dimensiuni, un  renumit om de afaceri, şi Liviu Bucăţică, de 50 de ani, de asemenea om de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *