FOTOGRAFILA

Însoțit de activul de Partid și de Primărie, Emil Boc a făcut o vizită de lucru pe strada Dragalina. Utilajele și muncitorii stau, să se plimbe, fără cască pe șantier, Maestrul și Excelența Sa

Ce învățăm noi din fotografia de mai sus? Că metehnele de activist de partid nu au pierit, vizitele de lucru regizate pe șantierele Clujului (Patriei, înainte de 89) sunt la ordinea zilei. Se plimbă Boc pe șantier, însoțit de activul de Partid și de ”bocărie”, ca Vodă prin lobodă, se dă din mâini, se arată preocupare, se fac poze și filmări feisubuțabile și instagramabile, se fac promisiuni.

Din această poză aflăm că în 20 mai se va circula pe strada Dragalina. Uraaa! Dar, între timp, utilajele și muncitorii au stat, până și-a fâțâit Boc simandicosul fizic pe șantier – fără cască, deși legea prevede clar cum se face accesul într-un șantier, dar cine-i Legea pentru Boc? Iaca un floc.

Mușchii primarului transced Legea. Oricum strada Dragalina OSĂ fie gata într-un târziu, poate chiar și în 20 mai, oricum la timp să primească cirezile de festivalieri UNTOLD (adevăratul stăpân al municipiului Cluj-Napoca).

Nervii, orele pierdute în trafic din cauza unor șanrtiere deschise aiurea, pe final de finanțare fiecare, cu hei-rup-ul (ca la Bumbești-Livezeni), vor fi fiind uitate până la anul pe vremea aceasta când clujanul fain de Cluj-Napoca (unde-i fain) se va duce să-l plimbe prin veșnicia eternității pe candidatul Emil Boc.

Curat reziliență.