Din oras

Insolvența Clujana începe cu o amânare

Scris de 264

Tribunalul Specializat Cluj a decis să amâne judecarea cauzei în care conducerea societăţii Clujana SA a cerut intrarea în insolvenţă. Termenul de judecată a fost 10 ianuarie, iar cauza a fost amânată cu o săptămână, pentru data de 17 ianuarie.

“Amână soluţionarea cauzei pentru data de 17 ianuarie 2018, ora 8,00, sala 102, pentru când se va cita debitoarea Clujana S.A., cu menţiunea de a face dovada calităţi de reprezentant a directorului general interimar Florin Gliga, în conformitate cu dispoziţiile art. 151 aliniatul 4 Cod Procedură Civilă”, este soluţia pe scurt a instanţei în acest caz.

Reamintim că în 19 decembrie anul trecut, cunoscuta fabrică de încălţăminte Clujana a depus cerere de intrare în procedura de insolvenţă la Tribunalul specializat din Cluj-Napoca.

Clujana este încă un “succes” al bravei administrații locale clujene, conduse de politicieni în interesul sinecuriștilor lor și al lor personal.

Ziar de Cluj opinează că terenul rămas sub clădirile defunctei Clujana este ținta vreunui amic investitor imobiliar al actualilor conducători politici ai Clujului.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”
 • Acum 7 hours Politica
  Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?
 • Acum 8 hours Rautacisme
  Clujul devine și mai ”smart” prin amplasarea a 4 toalete inteligente „în zonele turistice intens frecventate și în spațiile de agrement” din Piața 1 Mai, str. Bucium, Piața Mărăști și Parcul Detunata
 • Acum 9 hours Politica
  ”DOSARUL CU ȘINĂ” PRIMEȘTE O LOVITURĂ: Documentele financiar-contabile nu vor mai trebui arhivate 50 de ani, ci doar 5 ani. Legea a fost promulgată
 • Acum 10 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 10 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 11 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 11 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 12 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 13 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 14 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 16 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 1 day General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE