PubliNews

Inscrieri la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Scris de 294

Persoanele care doresc sa studieze in Cluj-Napoca la EMBA University of Hull se pot inscrie pâna in data de 17 februarie a.c. Cursurile EMBA University of Hull vor incepe la finalul lunii februarie.

Cei admisi pana acum in a doua generatie de cursanti la EMBA University of Hull lucreaza in inginerie, banking, brokeraj, IT, medicina, resurse umane, telecomunicatii, etc., iar media de varsta este de 34 de ani.

University of Hull este in top 200 cele mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education.

Scoala de business se desfasoara pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc in Marea Britanie. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

“Programul Hull University are reputatia de a fi un mediu propice pentru ca profesionistii in afaceri sa creasca. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie in Cluj-Napoca. Va aseptam pe toti cei care doriti sa faceti un pas decisiv in cariera si in dezvoltarea calitatilor antreprenoriale”, a declarat Dr. Andrew Taylor, director al Programului EMBA.

Cerinte pentru inscriere si admitere la EMBA University of Hull

Pentru inscrierea la EMBA University of Hull este necesara indeplinirea urmatoarelor cerinte:

 • minim trei ani de experienta;
 • rezultate foarte bune la licenta;
 • atestat de limba engleza, sustinut la Centrul Lingua sau atestat de limba engleza IELTS.

Pentru inscrierea la EMBA University of Hull, cerinta este trimiterea urmatoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro, iar 0 etapa ulterioara este interviul:

 • formular de inscriere, semnat si scanat, care se gaseste pe siteul EMBA/Admitere (www.ubbee.ro);
 • doua recomandari;
 • atestatul/certificatul de limba engleza;
 • un eseu care sa cuprinda, in 200 de cuvinte, detalii despre asteptarile de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA University of Hull si cele ale alegerii scolii de business 100% britanice.

Experienta 100% britanica in Cluj-Napoca

Cursurile EMBA University of Hull sunt sustinute de profesori de la University of Hull si sunt organizate la Universitatea Babes-Bolyai. Curricula, materialul didactic, stilul de predare si de examinare sunt ale scolilor de business University of Hull, model experimentat cu succes pe parcursul a 20 de ani si pe alte piete: in Europa, respectiv  in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. 

Primele cursuri la EMBA University of Hull au inceput in februarie 2015. Programul a fost lansat prin colaborarea dintre reprezentanti ai mediului universitar si ai celui de business, Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania si Electrogrup.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 7 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 12 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 13 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 15 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 17 hours In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 1 day Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 1 day Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 1 day In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
 • Acum 2 days Eveniment
  Preşedinta Ungariei, Novak Katalin, a fost primită cu aplauze la locul pelerinajului de la Şumuleu Ciuc. Sute de pelerini din Ungaria au trecut prin gara Cluj-Napoca în drum spre pelerinaj
 • Acum 2 days Sanatate
  Sindicaliştii din sănătate reclamă „nedreptăţi” privind salarizarea asistenţilor medicali: Pentru debutanţi, salarii mai mici decât în educaţie, iar salariul mediu al asistenţilor este sub cel mediu pe economie
 • Acum 2 days General
  Protecția Consumatorilor a lansat o adresă de e-mail pentru consumatorii care vor să reclame probleme cu creditele bancare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE