PubliNews

Inscrieri la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Scris de 294

Persoanele care doresc sa studieze in Cluj-Napoca la EMBA University of Hull se pot inscrie pâna in data de 17 februarie a.c. Cursurile EMBA University of Hull vor incepe la finalul lunii februarie.

Cei admisi pana acum in a doua generatie de cursanti la EMBA University of Hull lucreaza in inginerie, banking, brokeraj, IT, medicina, resurse umane, telecomunicatii, etc., iar media de varsta este de 34 de ani.

University of Hull este in top 200 cele mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education.

Scoala de business se desfasoara pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc in Marea Britanie. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

“Programul Hull University are reputatia de a fi un mediu propice pentru ca profesionistii in afaceri sa creasca. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie in Cluj-Napoca. Va aseptam pe toti cei care doriti sa faceti un pas decisiv in cariera si in dezvoltarea calitatilor antreprenoriale”, a declarat Dr. Andrew Taylor, director al Programului EMBA.

Cerinte pentru inscriere si admitere la EMBA University of Hull

Pentru inscrierea la EMBA University of Hull este necesara indeplinirea urmatoarelor cerinte:

 • minim trei ani de experienta;
 • rezultate foarte bune la licenta;
 • atestat de limba engleza, sustinut la Centrul Lingua sau atestat de limba engleza IELTS.

Pentru inscrierea la EMBA University of Hull, cerinta este trimiterea urmatoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro, iar 0 etapa ulterioara este interviul:

 • formular de inscriere, semnat si scanat, care se gaseste pe siteul EMBA/Admitere (www.ubbee.ro);
 • doua recomandari;
 • atestatul/certificatul de limba engleza;
 • un eseu care sa cuprinda, in 200 de cuvinte, detalii despre asteptarile de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA University of Hull si cele ale alegerii scolii de business 100% britanice.

Experienta 100% britanica in Cluj-Napoca

Cursurile EMBA University of Hull sunt sustinute de profesori de la University of Hull si sunt organizate la Universitatea Babes-Bolyai. Curricula, materialul didactic, stilul de predare si de examinare sunt ale scolilor de business University of Hull, model experimentat cu succes pe parcursul a 20 de ani si pe alte piete: in Europa, respectiv  in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. 

Primele cursuri la EMBA University of Hull au inceput in februarie 2015. Programul a fost lansat prin colaborarea dintre reprezentanti ai mediului universitar si ai celui de business, Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania si Electrogrup.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 3 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 4 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 6 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 6 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 9 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 10 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 10 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE