Diete

Ineluse cu branza de vaca Bonas

Va tot ganditi la un desert sau o gustare, insa care nu trebuie sa fie prea dulce, sa fie sanatoasa, sa nu aiba prea multe calorii si care sa nu va dea prea multe batai de cap? Bonas va propune o reteta simpla si ieftina. Inelusele cu branza sunt gata in cateva minute, daca excludeti jumatatea de ora pe care aluatul trebuie sa o petreaca la dospit.

Ingrediente:
O punga 500gr de branza de vaca Bonas
3 oua
150 gr zahar
Un praf de copt
Coaja de la o lamaie
400 gr faina alba
1-2 praf de vanilie

Se bat ouale intregi, cu furculita, si se adauga peste branza maruntita. Se adauga zaharul, praful de copt impreuna cu faina si coaja de lamaie. Aluatul iese mai moale, de aceea se ia cu lingura si se lucreaza pe masa cate un bastonas al carui capete se unesc si se formeaza ineluse care se pun pe un servet de panza, unul cate unul. Se lasa  o jumatate de ora la dospit.

Se incinge ulei intr-o tigaie mai inalta si se coc inelele, la foc moderat, pe o parte apoi pe cealalta. Se pun la scurs intr-o tava, pe un servet de hartie, se pudreaza cu zahar si vanilie.
Se pot servi calde cu smantana sau gem, dar sunt foarte bune si reci.

Produsele Bonas pot fi cumparate din magazinele de pe str. Dunarii nr. 24, str. Hateg nr. 15, str. Aurel Vlaicu nr. 27 si din complexul Union, precum si in cele sase puncte de vanzare din pietele agroalimentare Flora, Hermes, Zorilor, Marasti, IRA si Grigorescu. De asemenea, lactatele „proaspat de bune” mai pot fi achizitionate din Cora, Selgros, Profi si din reteaua de magazine Alimrom.

.ro

NOTA: Acest articol este un advertorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *