Sport

INEDIT. O zălăuancă, frumoasă foc, cooptată în staff-ul unei echipe de fotbal

O tânăra din Zalău a fost cooptată în staff-ul unei echipe de fotbal din România. Este vorba despre Alexandra Ionuțas, o tânără absolventă  a Facultății de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca care va face parte din echipa Olimpia Cluj, liderul la zi al Ligii 1 la fotbal feminin. 

Alexandra Ionuțaș, fiziokinetoterapeut de profesie, este absolventă a  Facultății de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, specializarea balneofiziokineteterapie si recuperare medicală. Alexandra va reprezenta un spectru extrem de important în viața oricărei echipe profesioniste, prevenția accidentărilor și recuperarea după efort, fiind esențiale în obținerea performanțelor pe plan sportiv. 


 

„Sezonul viitor este unul deosebit de solicitant, atât prin prisma programării grupelor UEFA Women’s Champions League în luna Octombrie, dar și prin faptul că selecționatele de fotbal feminin ale României au jocuri oficiale restante și turnee de calificare în perioada Septembrie – Decembrie.  Sănătatea sportivelor și pregătirea lor după această pauză nedorită, devin obiective prioritare, așa că s-a  decis cooptarea specialistilor Bogdan Părăvan și Alexandra Ionutas în cadrul staff-ului tehnic”, se arată în comunicat al echipei clujene. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *