FOTOGRAFILA

INCONȘTIENȚĂ: Copii filmați în timp ce alergau pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești

Scris de 743

Miercuri seara, Poliția a fost anunțată la 112 că pe acoperișul unui bloc de pe str. Florilor din Florești s-ar afla două persoane, la prima vedere copii minori. Deplasat la fața locului, echipajul de poliție nu a mai găsit persoanele pe acoperișul blocului. Ulterior s-a dovedit că era vorba de doi frați, o fată de 12 ani și un băiat de 9 ani, care au ieșit din apartamentul aflat la mansardă printr-o fereastră.

 • Cea care a filmat scenele de pe strada Florilor, a spus că a sunat la 112, pentru ca cineva să intervină. Administrația de locatari are obligația de a securiza accesul pe blocc, pentru a nu se produce vreun accident.

”La data de 17 mai a.c., în jurul orei 17.25, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe acoperișul unui complex de locuințe, situat în localitatea Florești, au fost observați doi copii care se plimbau, existând riscul ca aceștia să fie expuși unui pericol iminent.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări în zona indicată, dar la momentul respectiv, copiii nu se mai aflau pe acoperișul clădirii. Au constatat că este vorba despre 2 minori cu vârste de 9 și 12 ani, care se aflau singuri în interiorul unui apartament, prevăzut cu ferestre spre acoperișul imobilului.

S-a luat legătura cu reprezentatul legal al acestora, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei, în temeiul Legii 61/1991 rep.”, a transmis IPJ Cluj.

Din fericire nimeni nu a pățit nimic.

Postarea a strâns rapid sute de comentarii, iar unii floreșteni spun că au mai fost martori la astfel de plimbări periculoase ale copiilor pe blocuri:

”La blocurile din Luxor 2, nu este prima dată cand niște copii care locuiesc în pod au ieșit la plimbare pe acoperiș…”
”Deasupra etajului 4 este pod, podul este locuit, așa le-a făcut constructorul. Deci trebuie identificat apartamentul de pe care se iese.”
”O să-i tot vedeți, acoperisul, un fel de balcon ptr apartamentele din pod. Părinții ar trebui sesizați. Dar nu-i exclus să-i vedeți și pe ei, să admire apusul de soare…”
”Mno, nu-i de joacă, dar eu nu am vazut, am auzit doar. Am văzut cum îs podurile când am cumpărat apartamentul. Doamne fereste să alunece si s-o dus”
”Ar fi ușor de găsit pentru poliție. Sunt doar 4 apartamente la mansardă, 2 pe fiecare scară”
”La ce lejer se plimba, clar au mai fost la plimbari de genul…”
”Ai de viața mea, inconștiență totală!”
”Copii aceia au părinți, unde sunt părinții….?? Se putea întâmpla o tragedie”
”Amețesc doar când mă uit.”, au fost câteva dintre comentariile postării.

 

Fotocolaj din captura video – Facebook Trăiesc în Floresti – ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  Ciolacu, despre pensiile speciale: Îmi menţin părerea că trebuie o reformă şi am să o duc până la capăt. Întrebat dacă noile propuneri să nu se aplice pentru pensiile în plată: Înseamnă că nu mai vorbim de o reformă
 • Acum 5 hours Politica
  Flancat de Salad Box și Canta, Ovidiu Săcară rămâne președinte al PSD Cluj-Napoca
 • Acum 7 hours In vizor
  ZĂHĂRELUL: Oferta finală a Guvernului pentru profesori: cresc de la 1 iunie salariile cu 1.000 de lei brut lunar pentru cadrele didactice și 400 de lei pentru personalul nedidactic. Majorarea cerută de sindicate până la salariul mediu pe economie, etapizată pe trei ani. Întâlnire premier-sindicate la ora 19.00
 • Acum 10 hours In vizor
  UNII NU AU CE PUNE ÎN FARFURIE, ALŢII DAU DIN BURIC ÎN BALI: Vicepremierul Kelemen Hunor și liderul Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților vor pleca pentru o săptămână în Indonezia, la Bali, unde vor vizita unele ”obiective economice și culturale”. Se cere diurnă majorată cu 20% și o treime din bani dați în avans
 • Acum 10 hours In vizor
  Individul care înjură pe Facebook, Iulian Cristache, de peste 15 ani preşedinte al unei obscure Federaţii a “asociaţiilor de părinţi”, se bagă în seamă în problema grevei profesorilor
 • Acum 11 hours In vizor
  Greva profesorilor continuă. Sindicatele anunță că au decis să NU accepte un acord, chiar dacă e semnat de președintele Iohannis
 • Acum 11 hours Sanatate
  CUI FOLOSEŞTE PUNEREA DE POALE ÎN CAP DINTRE CEI DOI DEPUTAŢI PSD PE SPINAREA BOLNAVILOR DE CANCER? Rafila: “Patriciu Achimaș Cadariu, a refuzat orice dialog”. Achimaș Cadariu: “Alexandru Rafila se ocupă de denigrări și distruge lucruri la care nu se pricepe”
 • Acum 11 hours PubliNews
  Vrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Iulius Mall, unde are loc WCF International Cat Show!
 • Acum 13 hours In vizor
  HUEDIN: O MIZERIE DE ȘCOALĂ. AlinTișe, președintele CJ Cluj și directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, fac pase cu pisica moartă a responsabilității
 • Acum 13 hours Eveniment
  GREVA PROFESORILOR prelungește încheierea mediilor şi înscrierea la BAC la clasele a XII-a
 • Acum 13 hours General
  A început protestul polițiștilor din penitenciare: Aceștia refuză să intre la serviciu timp de patru ore și nu vor ieși cu deținuții la muncă
 • Acum 14 hours Analiza
  Klaus Iohannis i-ar fi convocat la Cotroceni pe Ciucă și pe Ciolacu. Poate pentru a ”găsi” bani pentru stingerea conflictului cu sindicatele din Învățământ. Dar ce se întâmplă dacă își dă Ciucă demisia, că nu sunt bani, iar Ciolacu nu vrea să-i preia funcția (că nu sunt bani)?
 • Acum 1 day In vizor
  Iohannis ar gira și el ceva, dar încă nu știe ce. Liderii de sindicat i-ar trăda nițel pe sindicaliștii din stradă. La cum arată lucrurile, va fi precum a mai fost și mai presus de atât. Adică FÂS!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE